Σύλληψη 34χρονου και 52χρονης για καλλιέργεια κάνναβης στον Πολιχνίτο της Λέσβου

Σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Την Τρίτη (05-07-2016) το πρωί συνελήφθη στον Πολιχνίτο της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου στον Πολιχνίτο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -50- εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

Την Τρίτη (05-07-2016) το πρωί συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία ημεδαπή ηλικίας 52 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα  ιδιοκτησίας της 52χρονης στην παραπάνω περιοχή, εντοπίστηκαν οχτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -35- έως -145- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.