Η αστυνομία…. δεν χάλασε το κέφι και την διασκέδαση στο 1ο καλοκαιρινό Live του Supreme στην Φιλια Λέσβου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουλίου το 1ο καλοκαιρινό live του Supreme Café bar στην Φιλια Λεσβου


Οι  Βάσω Ξάνθου- Νίκος Βολλελης με την φωνή τους κατέπληξαν τους πάντες και το κέφι παρέμεινε αμείωτο έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Στο πρώτο Live του Supreme Café-Bar στην Φιλια Λέσβου για την καλοκαιρινή περίοδο με την ορχήστρα των Βάσω Ξάνθου- Νίκου Βολλελη- Βασίλη Τριγκου, οι νέοι και οι νέες της Φιλιας και όχι μόνο, γέμισαν τον ωραίο χώρο του  Supreme.

Ήταν μια φανταστική βραδιά με πολύ κέφι και χορό σε δυνατά vibes με ένα πάρτι από τα «λίγα».

Στο πρώτο καλοκαιρινό Live του  Supreme Café bar λοιπόν, το κέφι χτύπησε κόκκινο με τις Λαϊκές Ελληνικές νέες και παλιές επιτυχίες που έπαιξε η ορχήστρα! 

Η αστυνομία…. και οι καταγγελίες

Να μην παραλείψουμε πάντως να σημειώσουμε ότι το Supreme θα ήταν κατάμεστο αν η αστυνομία δεν έκανε τα τερτίπια της.

Όπως μάθαμε μετά από συνεχείς καταγγελίες περιοίκων αλλά και διαφόρων άλλων η αστυνομία έκανε την εμφάνιση της τουλάχιστον 5 φορές έξω από το café στην Φιλια και μάλιστα την πρώτη φορά ήρθε στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ιδιοκτήτης του Supreme αναγκαζόταν κάθε φορά που η αστυνομία έκανε πέρασμα από το supreme να κλείνει την μουσική μετά από διαταγές των αστυνομικών και έτσι ο κόσμος απογοητευμένος από αυτήν την κατάσταση έφευγε η περνούσε και δεν έμπαινε μέσα στο café-bar. Μάλιστα την τελευταία φορά που έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία γύρω στις 1:45, με το έτσι θέλω οι αστυνομικοί μπούκαραν μέσα και ζήτησαν ταυτότητες «χωρίς λόγο» από τους μουσικούς, τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του μαγαζιού.

Το δυσάρεστο είναι ότι τελικά η αστυνομία επέβαλε τσουχτερό πρόστιμο στον επιχειρηματία.

Είναι κρίμα για ένα όμορφο χωριό όπως η Φιλια Λέσβου να υπάρχουν τέτοιες έχθρες και ζήλιες από κατοίκους προς τον κάθε επιχειρηματία που προσπαθεί να διασκεδάσει και να ανεβάσει το χωριό με διάφορους τρόπους ώστε να έρχεται κόσμος και από άλλα μέρη της Λέσβου εκτός της Φιλιας…

Δυστυχώς κάποιοι με την αρωγή της αστυνομίας προσπαθούν να κλείσουν την μοναδική πηγή διασκέδασης της νεολαίας κυρίως στην Φιλια…

Γιατί τα καταστήματα της Μυτιλήνης και άλλων χωρίων έχουν το όριο κλεισίματος των μαγαζιών τις 03:00; Ενώ στην Φιλια δεν υπάρχει το όριο και μάλιστα από τις 22:30 και χωρίς να είναι πολύ δυνατή η Live μουσική έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία;

Να τονίσουμε όμως ότι η αστυνομία δεν φέρει καμιά ευθηνή γιατί αυτή είναι η δουλεία της, απλός κατά την γνώμη μας θα πρέπει πριν κάνουν κάποια ενέργεια να ελέγχουν την κάθε καταγγελία είτε είναι ανώνυμη ειτε επώνυμη….

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 694-2092998
Διεύθυνση: Φιλια Λέσβου
Official facebook SUPREME: Supreme lounge cafe bar


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ήταν το www.LesvosPost.com


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός σε όλα τα event του Supreme Cafe-Bar