Οδοιπορικό του L.P στα χωριά της Λέσβου- Συνέντευξη με τον επιχειρηματία Ζήση Δημάκη στην Αγιασο (vid)

Tο LesvosPost.com ξεκίνησε περιοδεία στα χωριά της Λέσβου, στα χωριά της κρίσης, στα χωριά που μέχρι τώρα φυσικά δεν έχουν το μερίδιο της προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ..


Η δεύτερη περιοδεία μας ήταν στην ορεινή Αγιασο της Λέσβου όπου συναντήσαμε τον νεαρό επιχειρηματία των δυο επιχειρήσεων  «DimZi café bar” και το Κουτούκι «Το Χωριό» Ζήση Δημάκη.

Ο Ζήσης μίλησε στο μικρόφωνο του Lesvopost.com για την κρίση, το ΦΠΑ, για το χωριό του, για το πώς μπορεί να επιβιώσει μια επιχείρηση café αλλά και ταβέρνας σε χωριό..

Πως συντηρεί τα δυο καταστήματα εστίασης;..αλλά και τι ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι…

Φυσικά μας απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις μας..όπου έχουν έντονο ενδιαφέρον...

Ευχαριστούμε τον Ζήση Δημάκη για αυτή την διαφορετική συνέντευξη που μας έδωσε για την νέα στήλη του LesvosPost.com «Συνεντεύξεις L.P TV»

Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα  «DimZi café bar”, το Κουτούκι «Το Χωριό», και το προσωπικό τους για την φιλοξενία της συνέντευξης, να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους της συνέντευξης και του οδοιπορικού στην Αγιασο, τους οποίους θα τους δείτε αναλυτικά με τα λογότυπα τους στο τέλος της συνέντευξης...

**Σημείωση: Όποιος επιχειρηματίας από μακρινά χωριά θέλει να μας μιλήσει για την κρίση που βιώνει το χωριό του, η επιχείρηση του κ.α μπορεί να απευθυνθεί είτε στο mail μας lesvospost@gmail.com είτε στα τηλ μας: 697-2012896- 22510-42604

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη από την πρώτη περιοδεία του lesvospost σε χωριό της Λέσβου…. Σύντομα κι άλλες συνεντεύξεις..


Πληροφορίες συνέντευξης:

Επιχειρηματίας: DimZi café-bar- Κουτούκι «ΤΟ ΧΩΡΙΟ»: Ζήσης Δημάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία: Μαριλενα Σαχινι (συνεργάτης-βοηθος αρχισυντάκτη LesvosPost)

Κάμερα: Παύλος Σαλαβος (Εξωτερικός συνεργάτης-Εικονολήπτης LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης-Αρχισυντάκτης LesvosPost)

Παραγωγή, μοντάζ, επεξεργασία LesvosPost Media, Ιούνιος 2016


Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης: