First MEGA event to ΟΧΥ CLUB “Vassia Bresta & Nikko Sunset”- #18 Ιουνίου (Μολυβος- Πέτρα Λέσβου)

Το πρώτο καλοκαιρινό μεγάλο event του OXY CLUB είναι γεγονός….


Το Σάββατο 18/06/2016 το OXY CLUB υποδέχεται τους διάσημους Djs από την Αθήνα, Vassia Bresta & Nikko Sunset!!!..... 

This Saturday 18/6/2016 get ready for the famous Djs from Athens, Vassia Bresta & Nikko Sunset!!!


Nikko Sunset

O Nikko Sunset, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες djs/παραγωγούς ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Noevo & παραγωγός της Zero10 Records.. έρχεται καλεσμένος για μια και μόνο βραδιά στο OXY CLUB. Ο Nikko Sunset έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς δημιουργούς, ενώ επιτυχίες του συμπεριλαμβάνονται σε κορυφαίες ελληνικές συλλογές όπως Sweet & Sweat 4 by Petros Kostopoulos, In my Bedroom,Mykonos 12 και άλλες.. που ακούμε καθημερινά σε ραδιόφωνα & club


Vassia Bresta

Η Βάσια Μπρέστα σπούδασε "Ελεύθερο", "γραμμικό" και "Τεχνικό" σχέδιο όπως και "Διοίκηση Επιχειρήσεων" και "Δημόσιες Σχέσεις" στο ΙΕΚ Ακμή.Η αγάπη της για το τραγούδι ήταν άλλωστε ο λόγος που το 2004 συμμετείχε στο talent show "Super Idol" καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική δεκάδα.Κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Βάσια, είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ερμηνευτικές της ικανότητες, τραγουδώντας κομμάτια σε pop/rock, soul/r'n'b, hip hop, dance, electronica αλλά και house ύφος. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι οι Lady Gaga, Melanie C, Pink , Janet Jackson, Rihanna, Madonna..

Από το 2005, πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις κάνοντας support σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας. Επίσης ασχολείται και σαν Dj σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Τον Νοέμβριο του 2010 συνεργάστηκε με τους B612 Musicall Production Team κυκλοφορώντας το κομμάτι "Total Control", ένα μουσικό project που κυκλοφόρησε σε digital μορφή παγκοσμίως by INTERSCOPE RECORDS.

Nέο κομμάτι με τίτλο "I can't stop" και στα ελληνικά ως ''Πιο Πολύ'' που αποτελεί διασκευή του γνωστού κομματιού των Deja Vu. Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Nekk ενώ η παραγωγή έχει γίνει από τους Pink Noizy και Livin R. Το κομμάτι έχει γίνει ηδη επιτυχία και παίζεται παντού!!!


Warm up :

Djs Antony PL, ΜICHALIS X (Residents DJs of OXY Club) 
Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν
ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948
Official facebook OXY: OXY

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας και προώθησης σε όλα τα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.