Στιγμές ξεκούρασης για τον επιχειρηματία από την Λέσβο Γιώργο Καραβατακη- Δείτε που βρίσκεται (pics,vids)

Στην Μύκονο για μίνι διακοπές είναι από χτες το απόγευμα ο γνωστός επιχειρηματίας από την Λέσβο Γιώργος Καραβατακης.


Ο γνωστός επιχειρηματίας που φέτος επένδυσε σε κάτι καινούριο στην νυχτερινή διασκέδαση της Μυτιλήνης μετά από ένα δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα και πριν αναχωρήσει πάλι για εξωτερικό και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκεί, απόδρασε προς το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων παρέα με κάλους του φίλους όπως ο Μυτιληνιός πρωταθλητής στίβου Γιώργος Γονιδελης, ο dj και συνεργάτης του Γιώργος Σιεχος, ο πρώην παίχτης της Καλλονής Κεναν Μπαργκαν αλλά και αλλά γνωστά άτομα του επιχειρηματικού κόσμου..

Ο Γιώργος Καραβατακης μάλιστα ταξιδέψε από την Αθήνα στην Μύκονο με ιδιωτικό σκάφος αναψυχής.

Φυσικά δεν χάνει ευκαιρία και σε κάθε στιγμή μας ανεβάζει και τα σχετικά live στο προσωπικό του προφίλ στο facebook από την Μύκονο όπου σήμερα πραγματικά γίνεται πανικός…

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως σας αποκάλυψε το lesvospost οι επιχειρηματίες Γιώργος Καραβατακης που κατάγεται από την Μυτιλήνη και ο φίλος του Νίκος Κοκλωνης θα επενδύσουν σε ένα αρκετά γνωστό χώρο διασκέδασης στην Προκυμαία Μυτιλήνης και είναι έτοιμοι να κάνουν το μπαμ και στην νυχτερινή διασκέδαση μετά τον τεχνολογικό και τουριστικό τομεα όπου είναι οι κορυφαίοι στον χώρο τους.

Οι νέοι επενδυτές φαίνεται να θέλουν να αλλάξουν εντελώς το χώρο, επιδιώκοντας να το μετατρέψουν στο club που θα βάλει φωτιά στα βράδια των Λέσβιων και όχι μόνο…!

Η νέα αυτή κίνηση πρόκειται να δώσει έναν άλλο αέρα και ζωντάνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης, αφού αναμένεται να αποτελέσει τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης στη Μυτιλήνη.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση και το νέο όνομα του μαγαζιού όπου και πάλι αποκλειστικά το lesvospost.com θα σας το ανακαλύψει σύντομα.







Παρακάτω δείτε μερικά στιγμιότυπα από την Μύκονο