Οδοιπορικό του L.P στα χωριά της Λέσβου- Συνέντευξη με τον επιχειρηματία Τελωνιατη Ι. στην Φιλια (vid)

Tο LesvosPost.com ξεκίνησε περιοδεία στα χωριά της Λέσβου, στα χωριά της κρίσης, στα χωριά που μέχρι τώρα φυσικά δεν έχουν το μερίδιο της προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ..

Η πρώτη περιοδεία μας ήταν στην μακρινή Φιλια της Λέσβου όπου συναντήσαμε τον νεαρό επιχειρηματία του Supreme lounge cafe bar Ιγνατη Τελωνιατη.

Ο Ιγνατης μίλησε στο μικρόφωνο του Lesvopost.com για την κρίση, το ΦΠΑ, το ΤΕΒΕ, για το χωριό του, για το πώς μπορεί να επιβιώσει μια επιχείρηση café σε χωριό.. Πως συντηρεί το Supreme lounge cafe bar;..αλλά και τι ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι…

Ευχαριστούμε τον Ιγνατη Τελωνιατη για αυτή την διαφορετική συνέντευξη που μας έδωσε για την νέα στήλη του LesvosPost.com «Συνεντεύξεις L.P TV»

Ευχαριστούμε επίσης το Supreme lounge cafe bar, και το προσωπικό του για την φιλοξενία της συνέντευξης, να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους της συνέντευξης και του οδοιπορικού στην Φιλια, τους οποίους θα τους δείτε αναλυτικά με τα λογότυπα τους στο τέλος της συνέντευξης...

**Σημείωση: Όποιος επιχειρηματίας από μακρινά χωριά θέλει να μας μιλήσει για την κρίση που βιώνει το χωριό του, η επιχείρηση του κ.α μπορεί να απευθυνθεί είτε στο mail μας lesvospost@gmail.com είτε στα τηλ μας: 697-2012896- 22510-42604

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη από την πρώτη περιοδεία του lesvospost σε χωριό της Λέσβου…. Σύντομα κι άλλες συνεντεύξεις..


Δείτε ΕΔΩ το Supreme lounge cafe bar.. Αξίζει να το επισκεφτείς και να στηρίξεις τις μικρές επιχειρήσεις στα όμορφα χωριά της Λέσβου….


Κείμενα, σκηνοθεσία, κάμερα: Μαριλενα Σαχινι (Συνεργάτης, βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης-Αρχισυντάκτης lesvospost.com)

Παράγωγη, Μοντάζ, επεξεργασία: LesvosPost Media «Ιούνιος 2016»


Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης: