Εγκαίνια την Παρασκευή για το νέο στέκι της Λέσβου το «Bolzano Café-Bar» στην Ευρειακή Γέρας (Φωτο)

Το ολοκαίνουργιο στέκι Bolzano Café-Bar, πραγματοποιεί το επίσημο opening του με ένα πάρτι εγκαινίων την Παρασκευή 17 Ιουνίου από τις 18:00.


Στην Ευρειακη Γέρας, μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Λέσβου, ένας ξεχωριστός χώρος δημιουργήθηκε με ιδιαίτερο μεράκι... για να σας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης.

Το πλήρως ανακαινισμένο Bolzano Café-Bar βρίσκεται στην παραλία Ευρειακής στον Κόλπο Γέρας Λέσβου (πάνω στον δρόμο προς Πέραμα μετά τα καφενεία της Ευρειακης- πρώην πολυχωρος ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ)

To Bolzano Café-Bar αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό all day προορισμό.

Με έναν ατμοσφαιρικό θεατρικό χώρο, το νέο bar στην Ευρειακη φιλοδοξεί να αποτελέσει σύντομα έναν νέο πόλο έλξης για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης χωρίς όρια.
Το πρόγραμμα του Bolzano, φαίνεται πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σε κάθε λάτρη της νυχτερινής διασκέδασης, καθώς θα κινείται σε όλα τα μουσικά είδη, μην αφήνοντας κανέναν ανικανοποίητο.

Έτσι, είτε υπό απόλυτα ελληνικούς ρυθμούς, είτε υπό το άκουσμα των μεγαλύτερων ξένων επιτυχιών, το Bolzano, θα αποτελέσει έναν από τους ποιο πιο hot προορισμούς της Λέσβου, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να διασκεδάσει σε έναν χώρο όπου η θάλασσα βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από το νέο café-bar.

 Ένας νέος, ανακαινισμένος χώρος που απ’ ότι φαίνεται θα γίνει σίγουρα ένα ακόμη αγαπημένο μας στέκι στην περιοχή αυτή.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης Γιώργος Κωτσιδης με όρεξη για δουλειά, δημιούργησε έναν πραγματικά ωραίο και προσεγμένο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας από το πρωί, ως αργά το βράδυ με τις επιλογές των Dj.

Το Bolzano Café-Bar διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, όπως επίσης να γευτείτε τα υπέροχα πιάτα του και τα μοναδικά κοκτέιλ!

Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσετε το νέο στέκι της Λέσβου, στα εγκαίνια του μαγαζιού, αυτην την Παρασκευη 17 Ιουνιου και ώρα 18:00, στον Κόλπο Γέρας Λέσβου (πάνω στον δρόμο προς Πέραμα μετά τα καφενεία της Ευρειακης- πρώην πολυχωρος ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ)!

To Lesvospost.com και η LesvosPost WEB TV θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας και προώθησης του Bolzano.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα και φυσικά με πολλές φωτογραφίες και βίντεο….


Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε η κάμερα του lesvospost.com