Έρχεται το νέο δυναμικό και με θέα τον κόλπο Γέρας «Bolzano Café-Bar» στην Ευρειακή...

Η νέα άφιξη της Λέσβου και συγκεκριμένα στην Ευρειακή του Κόλπου Γέρας λέγεται «Bolzano».


Το πλήρως ανακαινισμένο Bolzano Café-Bar βρίσκεται στην παραλία Ευρειακής στον Κόλπο Γέρας Λέσβου (πάνω στον δρόμο προς Πέραμα μετά τα καφενεία της Ευρειακης- πρώην πολυχωρος ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ)

Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε λίγες ημέρες το Bolzano Café-Bar σας υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας σε έναν χώρο όπου θα κυριαρχούν οι λιτές γραμμές και η φινέτσα, αναδεικνύοντας τη μαγευτική πανοραμική θέα που προσφέρει ο μαγευτικός Κόλπος της Γέρας.

Απολαύστε τον καφέ, το ποτό και τα μικρογεύματα σας σε ένα όμορφο χώρο με θέα τον πανέμορφο κόλπο Γέρας στην Λέσβο στο νέο Bolzano Café-Bar.

To Bolzano Café-Bar αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό all day προορισμό.

Η αίσθηση της ασφάλειας του περιβάλλοντα χώρου, η κοσμοπολίτικη διάθεση των ιδιοκτητών, το ευγενικό καλωσόρισμα του προσωπικού, σε συνδυασμό με την θαλασσινή αύρα & τις ethnic & lounge μουσικές επιλογές εγγυώνται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

 Ένας νέος, ανακαινισμένος χώρος που απ’ ότι φαίνεται θα γίνει σίγουρα ένα ακόμη αγαπημένο μας στέκι στην περιοχή αυτή.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης Γιώργος Κωτσιδης με όρεξη για δουλειά, δημιούργησε έναν πραγματικά ωραίο και προσεγμένο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας από το πρωί, ως αργά το βράδυ με τις επιλογές των Dj.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από πολλά χρόνια το πρώην πλέον ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ και νυν Bolzano Café-Bar πέρασε στα χέρια των ιδιοκτήτων του.

To Lesvospost.com και η LesvosPost WEB TV θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας και προώθησης του Bolzano.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα και φυσικά με πολλές φωτογραφίες και βίντεο…..


Stay tuned…..Bolzano is opening soon