Καύσωνας στην Λέσβο-ΧΑΜΟΣ στις παραλίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έπεφτε «καρφίτσα» το τριήμερο που μας πέρασε (18-20/06/16 στις παραλίες της Λέσβου.


Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού συνέπεσε με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να αναζητήσουν δροσιά στις κοντινότερες παραλίες.

Τόσο οι παραλίες κοντά στην Μυτιλήνη, όσο και οι πιο μακρινές, γέμισαν από κόσμο και σε πολλές, με δυσκολία μπορούσε να βρει κάνεις χώρο για να καθίσει, το απόγευμα του Σαββάτου της Κυριακής και της Δευτέρας. 

Βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και από άποψη καιρού αλλά και θερμοκρασιών.

Ο κόσμος από διάφορα σημεία της Λέσβου που κατέφθασε γέμισε ξενοδοχεία καταστήματα και εστιατόρια δείχνοντας πως οι τάσεις που υπάρχουν για την τουριστική κίνηση επιβεβαιώνονται και με την προοπτική να κυλήσουν ανάλογα τα πράγματα και τους επόμενους 2,5 μήνες.

Κυριολεκτικά εντυπωσιακή η εικόνα στην παραλία , με μια απέραντη λαοθάλασσα εκμεταλλευόμενη τις υψηλές θερμοκρασίες να βουτά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Την τιμητική τους και φέτος έχουν φυσικά τα μακρινά από την πόλη μέρη όπως είναι η Αναξος και η Σκάλα Ερεσου όπου χιλιάδες τουρίστες και Μυτιληνιοί κατέκλυσαν το τριήμερο κάθε γωνιά στις παραλίες..

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πάλι πόσο σημαντικό είναι οι επισκέπτες να σέβονται τις παραλίες και να προσπαθούν στο μέγιστο να τις διατηρήσουν  καθαρές.

Να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους,παραθεριστές,τουρίστες και επισκέπτες για την αγάπη προς στο νησί μας.

To LesvosPost.com την Κυριακή (19/06) βρέθηκε στην Αναξο ενώ την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος απέδρασε έως στην Σκάλα Ερεσου και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα, μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από την σελίδα μας LesvosPost.com official, όπου κυριολεκτικά τα like και οι κοινοποιήσεις έπεφταν βροχή

Δείτε εδώ τι καταγράψαμε Live από τις παραλίες στην Αναξο και στην Σκάλα Ερεσου









Το LesvosPost.com θα δεν πάει διακοπές και θα είναι εδώ για να καταγραφεί πλάνα και ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο….

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB:https://www.facebook.com/groups/summerlesvos