Στην αναμονή για πρόεδρο η μεγαλομέτοχο ο Αιολικός- Ποιος επιχειρηματίας σκέφτεται σοβαρά να μπει στην ομάδα;

Λίγες ακόμα ημέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Αιολικού προκειμένου να δουν το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά της ομάδας, καθώς από την Γενική συνέλευση της Δευτέρας «δεν βγήκε λευκός καπνός».


Οι Σταύρος Ψαρρόπουλος και Γιάννης Μανούσος, οι οποίοι είχαν αναλάβει από την πρώτη συνέλευση να κάνουν τις επαφές με ενδιαφερόμενους παράγοντες και επιχειρηματίες, δεν θέλησαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους όσον αφορά  ονόματα, ενώ ο μοναδικός που αναφέρθηκε ονομαστικά σε πρόσωπα που θέλουν να στελεχώσουν ή να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια ήταν ο Σταύρος Γρυππιώτης.

Την είδηση της βραδιάς έβγαλε ωστόσο ο Γιάννης Μανούσος, έστω και αν δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε λόγο για ενδιαφέρον επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και έχουν την πρόθεση να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ακόμα και να αναλάβουν τα ηνία της. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει ονόματα, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία,  αναφέροντας πως σε 2-3 μέρες θα είναι σε θέση να πει περισσότερα.

Έτσι με τα παραπάνω δεδομένα και από την στιγμή που και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστούν οι συζητήσεις, η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη, όπου πλέον οι εμπλεκόμενοι θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα προχωρήσει η διαδικασία συγκρότησης του Δ.Σ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, ο επιχειρηματίας με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιάννης Μανούσος είναι ο Γιώργος Καραβατάκης, Μυτιληνιός επιχειρηματίας που αποτελεί το  δεξί χέρι του Νίκου Κοκλώνη (πρωην ιδιοκτήτη της airfastickets) και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην καινοτομία έχοντας δημιουργήσει πρόσφατα και τις δικές του εταιρείες. Ο Γεραγώτης στην καταγωγή νεαρός επιχειρηματίας, βρίσκεται συνεχώς μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού έχοντας υψηλές γνωριμίες και ερχόμενος σε επαφή με μεγιστάνες, αποτελεί αυτή την στιγμή το νούμερο 1 στον τομέα των καινοτόμων ιδεών, τις οποίες υλοποιεί και στην συνέχεια προωθεί ο ίδιος.

Πριν από ένα χρόνο μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί και για την ομάδα της Καλλονής, στην οποία ήθελε να εμπλακεί διοικητικά, αλλά τελικά δεν προχώρησε το «φλερτ» μεταξύ των δυο πλευρών.

Τα αποτελέσματα των επαφών

Η Συνέλευση δεν είχε τον αναμενόμενο κόσμο και ξεκίνησε με τοποθετήσεις μελών της ομάδας, ενώ στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σταύρος Γρυππιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή. Αυτά ήταν τέσσερα αρχικά, αλλά στην πορεία έγιναν τρία καθώς ο ένας αρνήθηκε να συμμετάσχει τελικά στην διοίκηση. Ο απερχόμενος Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρόθεση του Τέλλη Βερρή να είναι και στο φετινό συμβούλιο, όπως και στο περσινό, στην επάνοδο του Γιάννη Φλωρίδη τον οποίο προσέγγισε και επίσης είναι θετικός να επιστρέψει στα διοικητικά, ενώ προανήγγειλε και μια χορηγία από τον Στρατή Μπότη, Πρόεδρο του Αιγείρου, ο οποίος δεν μπορεί να είναι στο συμβούλιο, δεσμεύτηκε ωστόσο (μέσω Γρυππιώτη) να βάλει ένα ποσό ως χορηγία.

Το τέταρτο πρόσωπο το οποίο πρότεινε ο Γρυππιώτης ήταν αυτό του Τάκη Τυροπώλη που ήταν και στο απερχόμενο συμβούλιο, αλλά την τελευταία στιγμή ο ίδιος με δήλωσή του στην συνέλευση διευκρίνισε ότι δεν θέλει τελικά να συμμετάσχει ούτε εκείνος στο νέο Δ.Σ., χωρίς να αποσύρει όμως την στήριξή του προς την ομάδα με όποιο τρόπο του ζητηθεί. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί σε πρόσωπα και ονόματα, τονίζοντας πως απαιτείται να γίνει μια συλλογική προσπάθεια από όλους, αφού ο ένας που θα βάλει τα χρήματά του και θα μπει μπροστά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ή είναι δύσκολο να βρεθεί.

Μάλιστα ζήτησε για μια ακόμη φορά να διευκρινιστεί από τον Σταύρο Γρυππιώτη το ότι η απερχόμενη διοίκηση θα παραδώσει χωρίς χρέη την ομάδα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και πάλι ο Γρυππιώτης, ενώ ζήτησε και αυτός να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι επαφές αυτές. Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Μανούσος ο οποίος δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από δυο επιχειρηματίες, τους οποίους δεν κατονόμασε. Όπως τόνισε και οι δυο δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και σε πρώτη φάση σκέφτονται να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο, χωρίς να θέτουν κάποια προϋπόθεση, ενώ αν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέψουν και βρίσκονται στην Ελλάδα επί μονίμου βάσεως ενδεχομένως να συζητούσαν να μπουν πιο ενεργά στα διοικητικά.

Μάλιστα διευκρίνισε πως το θέμα θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και για τον λόγο αυτό ζήτησε να περιμένει η συνέλευση την εξέλιξη αυτών των επαφών. Τελικά η συνέλευση ολοκληρώθηκε και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Πέμπτη, στις 20.30, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου στην Χρυσομαλλούσα, προκειμένου να μην επιβαρύνεται η ομάδα με τα έξοδα ενοικίασης της αίθουσας του Επιμελητηρίου.


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Στρατης Τσιντωντας