Νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λέσβου ο Γρηγόρης Αλληγιαννης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ


Ο πρωην διευθυντής της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου ΓΡΗΓΟΡΗ Ι. ΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λέσβου μετά από αποφαση του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού. 

Μετά την συνταξιοδότηση του στο πόστο του Οικονομικού Διευθυντή ανοιξε ο δρόμος για να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Λέσβου. 

Με την πολυετή εμπειρία του και την γνώση της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου ήταν ο μόνος τον οποίο εμπιστεύτηκε την θέση αυτή ο Δήμαρχος Λέσβου.

Ως αρμοδιότητες έχει τον συντονισμό των Δημοτικών υπηρεσιών σε συνεργασία με τους αρμόδιους Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου ώστε να εξασφαλιζεται η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων και προγραμμάτων του Δήμου.

 Ο κ. Αληγιάννης είναι επιλογή του δημάρχου, καθώς η θέση αυτή είναι τεχνοκρατική και όχι πολιτική, με τον μέχρι πρότινος υπάλληλό του να έχει διοικητική εμπειρία και να εκτιμάται πως μπορεί να παίξει καθοριστικό συντονιστικό ρόλο μεταξύ όλων των υπηρεσιών του Δήμου, εποπτεύοντας παράλληλα και την Οικονομική, που άφησε πίσω του λόγω της συνταξιοδότησής του…

Οι Ακρασιωτες αναφέρουν:

Πιστεύουμε ότι ως Ακρασιώτης και από την νέα αυτή θέση του Γενικού Γραμματέα θα βοηθήσει και θα προωθήσει τις όποιες προσπάθειες γίνονται τωρα τελευταία για τον δρόμο Ακρασίου – Δρώτας.


Εμείς ως Ακρασιώτες και ως Πολιτιστικός Σύλλογος του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σημαντικό και δύσκολο του έργο και πόστο που έχει αναλάβει.