Τελετή Αποφοίτησης Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στην Σάμο

Τελετή Αποφοίτησης Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στην Σάμο


Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στο Καρλόβασι της Σάμου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων, Διπλωμάτων και Πτυχίων των Τμημάτων Μαθηματικών και Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σε μία σεμνή ακαδημαϊκή τελετή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο προαύλιο της Πορφυριάδας Σχολής, η οποία σήμερα στεγάζει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλοβάσου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών Καθηγητής Ευστράτιος Πρασίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών Καθηγητής Βασίλειος Μεταφτσής και ο Πρόεδρος του Τμήματος  Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής Χαράλαμπος Σκιάνης, μαζί με τους Διευθυντές των τριών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών απένειμαν τα μεταπτυχιακά διπλώματα και τα πτυχία σε 126 συνολικά αποφοίτους, παρουσία συγγενών και φίλων τους.

 Την ακαδημαϊκή τελετή τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους,  ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτριος Σεβαστάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φωτεινή Θαλασσινού, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Σάμου κ. Κωνσταντίνος Δεληκάρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Καλατζής καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών αρχών του νησιού.