Καθαρισμός του βυθού στο λιμένα Πλωμαρίου από την Π.Ε Β.Α στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 καθαρισμό βυθού στο λιμένα Πλωμαρίου. 


Τη δράση αυτή καλούνται να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους εθελοντικές οργανώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και κάτοικοι της περιοχής. Σημείο συνάντησης ορίζεται η μαρίνα Πλωμαρίου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: «H 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του πλανήτη.


Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν περιμένουμε μόνο αυτή τη μέρα του χρόνου για να αναλογιστούμε τον πρωταρχικό ρόλο που διαδραματίζει το περιβάλλον στη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας. Δραστηριοποιούμαστε και υποστηρίζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια. Συμμετέχουμε, ενισχύουμε, παίρνουμε πρωτοβουλίες. Θέτουμε την προστασία του περιβάλλοντος ως κυρίαρχη παράμετρο της κάθε μας προσπάθειας».