Δεν πάει διακοπές το «Εντός πόλεως» στην Προκυμαία Μυτιλήνης- Ανοιχτά όλο το καλοκαίρι με πολλές εκπλήξεις..!

Όλο το καλοκαίρι εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» θα παραμείνει ανοιχτό για τους πελάτες της.


Όπως μάθαμε το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» δεν  πάει διακοπές και θα παραμείνει ανοιχτό για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν και με πολλές εκπλήξεις..

Φωτο foititelia
Ο «κουτσομπόλης» του lesvospost.com τρύπωσε σε κάποια συζήτηση και έμαθε πως είναι στα σκαριά από την Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης η πολύπαθη οδός Κομνηνακη στην προκυμαία να γίνει πεζοδρόμος… και που κολλάει αυτό με το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως»;

Κολλάει καθώς ο «κουτσομπόλης» μας έμαθε ότι τα αδέλφια «Γονιδελη» ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για την πίσω πλευρά του «Εντος πολεως» όταν και αν φυσικά γίνει πεζόδρομος η Κομνηνακη..

Οι μεζέδες στο «Εντός πόλεως»


Οι μεζέδες στο «Εντός πόλεως» είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό του τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης.


Φωτο foititelia
Και  delivery το καλοκαίρι για να μην χάνεις της γεύσεις του «Εντος»

Το «Εντος πόλεως» λοιπόν είναι ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 03:00 τα ξημερώματα.....αλλά η διάφορα είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα οι πελάτες του να παίρνουν σε πακέτο η με delivery τα μαγειρευτά εδέσματα ημέρας καθώς και όλες τις λιχουδιές που περιλαμβάνει ο κατάλογος!…

Για παραγγελίες καλέστε 22510-44477 και 6975699869 η μπείτε online στο https://www.fagi.gr/eshops/entospolews/

Να τονίσουμε ότι το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» έχει πάρει άδεια από την Λέσχη καπνιστών και επιτρέπεται το κάπνισμα στον κλειστό χώρο του όλες τις ώρες.

Το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως», θα το βρείτε δίπλα ακριβώς από το κεντρικό περίπτερο της προκυμαίας, στο χώρο του πρωην μεζεδοπωλειου Αυλή της Γιασεμης και για τους παλιότερους πρώην PUB η Playhouse of Tea.


Info….

Επισκεφθείτε το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» στην Προκυμαία Μυτιλήνης με είσοδο από την  Κομνηνακη 16 και μια δοκιμή θα σας πείσει.


Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-44477 και 6975699869.