Δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου στο Θερινό Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές που θα διενεργηθεί σύμφωνα  με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79  και συγκεκριμένα του άρθρου 28  για την εκμίσθωση του κυλικείου στο Κάστρο Μυτιλήνης.


Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 30η Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00  - Λήξη  επίδοσης προσφορών -  στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου  Μυτιλήνης  από επιτροπή  που συγκροτήθηκε  σύμφωνα με την αρ. 4/2016 απόφαση Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου. Σε περίπτωση που ο πρώτος διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο ενώπιον της ίδιας αρμόδιας επιτροπής.

Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης αφορά την περίοδο Ιουλίου και  Αυγούστου 2016, όσο διαρκούν και οι εκδηλώσεις του Λεσβιακού καλοκαιριού στο Θερινό Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης  και ελάχιστο όριο του μισθώματος για την χρονική αυτή περίοδο ορίζεται το ποσό των πεντακοσίων (500,00) ευρώ πλέον χαρτοσήμου 3% και ΟΓΑ επί του χαρτοσήμου 20%. Ο τελευταίος πλειοδότης επιβαρύνεται τα έξοδα δημοσίευσης της περίληψης διακήρυξης.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται από γραμμάτιο παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή από εγγυητική επιστολή ανεγνωρισμένης Τράπεζας ποσού ίσο με το ελάχιστο μίσθωμα ως εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ότι ο προσφέρων έλαβε γνώση των όρων της  διακήρυξης του διαγωνισμού, που εκτίθεται για ενημέρωση των ενδιαφερομένων στα γραφεία του ΝΠΔΔ, τους οποίους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό οι  ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο γραφείο του ΝΠΔΔ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και στο τηλέφωνο 2251024244, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

                                                         Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
                                               Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού
                                                                   Δήμου Λέσβου

                                                                  Ταμβακέλλης Μιχαήλ