Πραγματοποιήθηκε η ΝΟ.Σ. της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου και Χ. Αθανασίου

Στο πλαίσιο των Νομαρχιακών Συνελεύσεων (ΝΟ.Σ.) των ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ΝΟ.Σ. της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο.


Ως Εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής ομάδας συμμετείχαν ο κ. Σίμος Κεδίκογλου, Βουλευτής Ευβοίας και ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Βουλευτής Λέσβου μεταφέροντας το κάλεσμα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμμετοχή όλων των πολιτών στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το υπό διαμόρφωση κυβερνητικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κατατέθηκαν προτάσεις από τα τοπικά στελέχη αναφορικά με την οργανωτική λειτουργία της ΝΔ και τις καταστατικές αλλαγές, αναδεικνύοντας παράλληλα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, με στόχο τη συγκρότηση νέων πολιτικών σε ένα κλίμα ευρύ και ανοιχτού διαλόγου.


Η ΝΔ με γοργούς ρυθμούς προχωρά στη διαμόρφωση μιας συγκροτημένης και αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον ελληνικό λαό.