betmasters.gr: Euro 2016: Πολωνία - Πορτογαλία

Ο πρώτος προημιτελικός του Euro 2016 είναι το Πολωνία - Πορτογαλία.


Πραγματικά, πριν αρχίσει η διοργάνωση, δεν θα μπορούσε κανένας στην Πορτογαλία να σκεφτεί έναν τόσο βατό αντίπαλο στη φάση των οκτώ. 

Όμως, το όνομα της Πολωνίας δεν θα πρέπει να ξεγελά κανέναν. Να θυμίσουμε πως οι Πολωνοί έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο τουρνουά και αυτό με έναν τρόπο που συμβαίνει μια φορά στα πέντε χρόνια (ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή από τον Σακίρι). Πάντως, τα προγνωστικά στοιχήματος στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι απλή υπόθεση.

Φαίνεται πάντως, οτι η μοίρα ξάτι χρωστάει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ρικάρντο Καρβάλιο και την παρέα τους. Και δεν είναι τυχαίο οτι αναφέρω αυτούς τους δύο, καθώς είναι οι δύο που έπαιζαν βασικοί στο Euro 2004, όταν τους έκαναν την "κηδεία" ο Καραγκούνης, ο Ζαγοράκης και τ' άλλα παιδιά. Η Πορτογαλία δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια της ως τώρα, αφού με τρεις ισοπαλίες στον όμιλο και άλλη μία στους 16, κατάφερε να φτάσει ως εδώ. Οι παίκτες της έχουν τεράστιο πάθος για διάκριση, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν κατά δεκάδες σε κάθε ματς.

Η Πολωνία στηρίζεται στην πολύ καλή μεσοαμυντική της λειτουργία. Έφτασε ως εδώ με τον Λεβαντόφσκι να μην σκοράρει, αλλά τους χαφ της να παίζουν εξαιρετικά και να δημιουργούν κινδύνους. Είναι εμφανές πως ο Μίλικ είναι ποιοτικότατος παίκτης, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Αν ο Λέβα ξυπνήσει από δω και πέρα, κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμά την Polska. Το ζήτημα είναι να σκοράρει, αν το κάνει, δύσκολα θα δεχτεί πάνω από ένα τέρμα, οπότε δεν θα χάσει κιόλας.

Όσον αφορά τις αποδόσεις, ελαφρύ φαβορί είναι η Πορτογαλία, που παίζεται γύρω στο 2,30, ενώ το Χ είναι σχετικά χαμηλά, γύρω στο 3,10. Όσο για τον άσο, σε κάποιες εταιρίες ξεπερνάει και το 4,00.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.