betmasters.gr: Euro 2016: Ξεκινάει η φάση των '16

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε.


Τα αστεία τελείωσαν και τα νοκ άουτ του Euro 2016 ξεκινούν, με τη φάση των 16. Τα τρία πρώτα ματς είναι εξαιρετικά αμφίρροπα και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να δωθούν προγνωστικά. Όμως, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε να ματς και σίγουρα θα βρούμε ευκαιρίες για να παίξουμε.


16:00 - Ελβετία - Πολωνία: Ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης. Πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες που στην πρώτη φάση έδειξαν την ποιότητά τους. Η μεγάλη δύναμη της Πολωνίας είναι η επιθετική της γραμμή, με τους Λεβαντόφσκι και Μίλικ να ξεχωρίζουν. Στο κέντρο, δεσπόζει η μορφή του Κριχόβιακ, ενώ η άμυνα είναι συμπαγής, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στην πρώτη φάση είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της ως τώρα, αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γερμανία. Η Ελβετία πέρασε κυρίως χάρη στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αλβανία, καθώς μετά έφερε δυο ισοπαλίες, με τη Ρουμανία και τη Γαλλία. Στο κέντρο έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι ο Σακίρι, αλλά είναι φλύαρη ομάδα και κυρίως, η φανέλα της δεν έχει βάρος. Θα δώσω ένα προβάδισμα στην Πολωνία σε αυτό το παιχνίδι, χωρίς να αποκλείεται και η ισοπαλία.

19:00 - Ουαλία - Β. Ιρλανδία: Ματς φωτιά. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν πρόκειται για βρετανικό ντέρμπι. Είναι σαφές πως καλύτερη ομάδα από τις δύο είναι η Ουαλία. Το απέδειξε και στην πρώτη φάση, όταν με τις νίκες επί της Σλοβακίας και της Ρωσίας, πήρε την πρώτη θέση. Έχασε στο τέλος από την Αγγλία, σ' ένα ματς που δεν ήταν πολύ καλή. Οι Μπέιλ και Ράμσι την οδηγούν εκ του ασφαλούς και φαίνεται πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τους Βορειοιρλανδούς τους ξέρουμε καλά από τα προκριματικά, όταν αντιμετώπισαν την Ελλάδα. Το ίδιο πρόσωπο εμφάνισαν και στο Euro. Σφιχτή άμυνα, εξαιρετικά στημένα και πολύ μεγάλο πάθος. Πολύ πιθανή η ισοπαλία και φυσικά η παράταση.

22:00 - Κροατία - Πορτογαλία: Τεράστιος αγώνας. Η Κροατία ήταν εκπληκτική στους ομίλους, όπου κέρδισε δυο ματς και έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία. Το ρόστερ της είναι από τα καλύτερα στη διοργάνωση, αφού ειδικά μεσοεπιθετικά, πετάει φωτιές. Όμως, η άμυνά της έχει αδυναμίες και αυτό θα φανεί κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι από τον όμιλό τους, χωρίς μάλιστα να έχουν νίκη ως τώρα. Ο Ρονάλντο ξύπνησε στο τέλος και η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν ανάλογες της βαθμολογικής της συγκομιδής. Παρά την εικόνα της πρώτης φάσης, εκτιμώ πως φαβορί είναι οι Πορτογάλοι.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.