betmasters.gr: Euro 2016: Φάση των 16 -2η μέρα

Η δεύτερη μέρα των νοκ άουτ του Euro 2016 έχει ζευγάρια με φαβορί που... βγάζουν μάτι. Δεν είναι τυχαίο πως οι τρεις από τις έξι ομάδες που αγωνίζονται σήμερα είναι στις πέντε πρώτες θέσεις των αποδόσεων για το νικητή της διοργάνωσης. Πάντως και σήμερα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος και θα ψάξουμε να τις βρούμε.




16.00 Γαλλία - Ιρλανδία: Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της τελευταίας 20ετίας αν η Γαλλία αποκλειστεί από την Ιρλανδία. Όμως, οι Κέλτες θα πάνε με το "μαχαίρι στα δόντια" και η Γαλλία δεν μας έχει δείξει και τίποτα το ιδιαίτερο ως τώρα. Η διαφορά δυναμικότητας στα ρόστερ είναι μεγάλη, ενώ το μεγάλο ατού των Ιρλανδών, που είναι η φυσική κατάσταση και η δύναμη, δεν θα τους ωφελήσει κόντρα στους τρεχαλατζήδες και παθιασμένους Γάλλους. Θα είναι σχετικά κλειστό ματς και αυτό θα αλλάξει μόνο αν σκοράρουν νωρίς οι Γάλλοι. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε νίκη με πολλά γκολ διαφορά των Γάλλων, ή ακόμη και 0-0 έως το τέλος. Δεν πιστεύω οτι οι Ιρλανδοί μπορούν να κερδίσουν τους Γάλλους, τουλάχιστον στα πρώτα 90'.

19.00 Γερμανία - Σλοβακία: Οι Γερμανοί είναι πάντα... Γερμανοί. Θα "ματώσουν" για να προχωρήσουν, όμως έχω την εντύπωση πως η Σλοβακία δεν τους ταιριάζει ως ομάδα. Η άμυνα των "πάντσερ", κυρίως όσον αφορά τη μεσοαμυντική γραμμή και όχι το κέντρο άμυνας, δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Αντίθετα, οι Σλοβάκοι είναι εξαιρετικοί στα επιθετικά χαφ, με τους Χάμσικ και Βάις να κάνουν παπάδες στην καλή τους μέρα. Με τίποτα δεν θα έπαιζα τον άσο σε κάτι 1,45 που κυκλοφορούν. Πάρα πολύ ενδιαφέρον το να σκοράρουν εκατέρωθεν (GG) που πληρώνει κοντά στο 2,70.

22:00 Ουγγαρία - Βέλγιο: Μυρίζει έκπληξη. Πραγματικά έτσι όπως είδα τους Ούγγρους στην πρώτη φάση, πιστεύω οτι έχουν μέλλον στη διοργάνωση. Παίζουν με πολύ πάθος, ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και μετά την καλή τους άμυνα, απέδειξαν στο ματς της Πορτογαλίας οτι μπορούν να σκοράρουν κιόλας. Οι Βέλγοι δεν ήταν καλοί κόντρα στην Ιταλία, αλλά στα δύο επόμενα βελτιώθηκαν πάρα πολύ. Δεν το συζητώ οτι ένα καλό Βέλγιο μπορεί να κερδίσει την Ουγγαρία, όμως δεν θεωρώ με τίποτα οτι οι "βάφλες" θα έχουν εύκολη δουλειά. Η ισοπαλία είναι πάρα πολύ ψηλά και έχει αξία.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.