Μυτιλήνη: "Μιχάλης Μιχαηλιδης: Καλλιτεχνίες στους τοίχους με…. δημιουργίες σαν πέτρα απο λάσπη" (ΦΩΤΟ)

Η όψη της πέτρας είναι ρομαντική, είναι μεγαλόπρεπη και κάνει πιο ζεστή την ατμόσφαιρα. Υπάρχει λοιπόν ένας πολύ απλός τρόπος για να μετατρέψουμε έναν βαρετό τοίχο σε πέτρινο τοίχο. 


Πως;; μα μπορούμε εύκολα και πάντα οικονομικά να επικοινωνήσουμε με τον μετρ στο είδος και τον πρώτο στην Λέσβο Μιχάλη Μιχαηλιδη όπου πράγματι "ζωγραφίζει" στους τοίχους.. με φυσικά υλικά και με την δική του τεχνική..

Ένα πλεονέκτημα της τεχνητής πέτρας σε σύγκριση με την φυσική είναι το οικονομικό όφελος. Αυτό προκύπτει από την μικρότερη τιμή μονάδος αλλά και από την εξοικονόμηση εργατικού λόγω μειωμένου χρόνου τοποθέτησης.

Σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να επενδυθεί σε περιφράξεις , τοίχους , προσφέροντας αποτελεσματική μόνωση, αφού είναι ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες και με το πέρασμα του χρόνου να αποκτήσει , αυτή την απαλή πατίνα του χρόνου που αναδεικνύει όλα τα φυσικά υλικά. Μπορεί να τονίσει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ενός κτιρίου , να του δώσει ταυτότητα.

Στους εσωτερικούς χώρους , μπορεί εύκολα να παίξει με υλικά όπως το ξύλο και το μέταλλο είτε στην μοντέρνα , είτε στην κλασική τους όψη. Μπορεί να δώσει έκφραση στην καθημερινή μας διαβίωση . Μπορεί να προσθέσει μια νότα πολυτέλειας σε επαγγελματικούς χώρους . 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: κύριος Μιχάλης Μιχαηλιδης 698-0547138


Δείτε μερικές από τις δημιουργίες του κύριου Μιχάλη για να πειστείτε ότι είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές σπίτι σας η στην επιχείρηση σας…