Μυτιλήνη: 24χρονος έκλεψε 64χρονη πεζή….. αλλά τον παρέσυρε αυτοκίνητο προκαλώντας και ζημιές

Χθες (10-06-2016) το απόγευμα, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ το ίδιο άτομο κατηγορείται και για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών.


Στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 24χρονου συμμετείχαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος, Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, ο 24χρονος προσέγγισε πεζός μία 64χρονη, επίσης πεζή, ημεδαπή και αφαίρεσε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθως ο δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή, τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Στην προσπάθεια διαφυγής του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του και την πρόκληση υλικών ζημιών στο όχημα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 64χρονη.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.