Ετοιμασίες στην Καλλονή για το μεγάλο γεγονός του νησιού το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας- 18/19/20-6-2016

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Τριάδος στην Καλλονή.


Το τριήμερο 18,19 και 20 Ιουνίου (50 μέρες μετά το Πάσχα) θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Καλλονή, όπου αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων πολιτών και δεκάδων αναβατών.

Αρχικά, το πανηγύρι θα ξεκινήσει το Σάββατο (18/06) με την περιφορά του Ιερού λάβαρου της Αγίας Τριάδος στους δρόμους της Καλλονής, παρουσία ζωντανής μουσικής. Το βράδυ, στο άλσος της Αγίας Τριάδος θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή(19/06) απο το μεσημέρι θα ξεκινήσει η προετοιμασία του παραδοσιακού φαγητού "κισκέκ" όπου και θα διαρκέσει για πολλές ώρες, μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Το βράδυ της ίδιας μέρας, πλήθος αναβατών θα παρευρεθούν στην πλατεία Καλλονής αρχικά, και έπειτα στο Άλσος της Αγίας Τριάδος, για το μεγάλο βράδυ του πανηγυριού και το μεγάλο γλέντι.

Το πρωί της Δευτέρας(20/06) θα μοιραστεί το παραδοσιακό φαγητό "κισκέκ". Το απόγευμα της ίδιας μέρας δεκάδες αναβάτες θα παρελάσουν απο την κεντρική πλατεία Καλλονής. Το σωματείο της Αγίας Τριάδος θα απονέμει σε όλους απο ένα αναμνηστικό μετάλλιο. Στη συνέχεια, όλοι θα κατευθυνθούν στον Ιππόδρομο της Αγίας Τριάδος, στις Αλυκές Καλλονής, για τους μεγαλύτερους ιπποδρομιακούς αγώνες του νησιού, όπου θα λάβουν μέρος τα καλύτερα άλογα ανά κατηγορία.


Τα μέλη του σωματείου, έχουν εδώ και πολλές μέρες ξεκινήσει την προετοιμασία των πανηγυρικών εκδηλώσεων, καθώς η οργάνωση του, απαιτεί αρκετό όγκο δουλειάς.
Να ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά και όλοι να το ευχαριστηθείτε όπως πρέπει!

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το 2014