Στον Δήμαρχο Λέσβου εκπρόσωπος της THOMAS COOK- Ξεκινούν οι πτήσεις τσάρτερ από την Δανία

Με αφορμή την έναρξη πτήσεων Charter της εταιρείας Thomas Cook, προς τη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ταξιδιωτικού γραφείου SPIES - μέλος του ομίλου Thomas Cook


Με αφορμή την έναρξη πτήσεων Charter της εταιρείας Thomas Cook, προς τη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ταξιδιωτικού γραφείου SPIES - μέλος του ομίλου Thomas Cook - κ. Carlos Cebrian, παρουσία Δανών δημοσιογράφων που ασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Βαγγέλλη Μυρσινιά, του Προέδρου της Ένωσης Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Λέσβου, κ. Γιάννη Σαμιώτη και του τουριστικού πράκτορα, κ. Αχιλλέα Σούγιουλτζη.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Thomas Cook και τον εκπρόσωπο της, για την γενναία – όπως την χαρακτήρισε - απόφαση της να πραγματοποιεί πτήσεις προς τη Λέσβο. «Πρόκειται για μια απόφαση – τόνισε ο κ. Γαληνός - που ανοίγει το δρόμο και σε άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, στηρίζοντας έτσι ουσιαστικά και αποφασιστικά τον τουρισμό στο νησί μας και αυξάνοντας το τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή μας».

Επίσης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την επίσκεψη τους και την πολύ σημαντική προβολή του τόπου μας, στα ηλεκτρονικά και τα έντυπα μέσα ενημέρωσης όπου εργάζονται, επισημαίνοντας ότι – όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι - η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο, φιλόξενο και ασφαλές νησί,  με απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, ιδανικός προορισμός για κάθε επισκέπτη.


Με τη σειρά του, ο κ. Carlos Cebrian, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τη φιλοξενία, ανέφερε τα εξής: «Οι πελάτες μας, επισκέπτονται τη Λέσβο για πάρα πολλά χρόνια και θεωρήσαμε άδικο να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Στηρίζουμε έμπρακτα τη Λέσβο, με την προσφορά σε κάθε πελάτη μας 20 kg ανθρωπιστικής βοήθειας, τα οποία διατέθηκαν άμεσα, τόσο στους πρόσφυγες, όσο και σε τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κύριε Δήμαρχε, η προσπάθειά σας να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την κρίση, είναι αυτή που μας επιτρέπει σήμερα να συνεχίσουμε τις πτήσεις προς το νησί».