Η ομάδα Partyneverends και το Monkey παρουσιάζουν: "Live The Unexpected"-Sum’16 (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Partyneverends presents: "Live The Unexpected"


Η παρέα του Partyneverends συνεχίζει να μεγαλώνει και να δημιουργεί καθημερινά νέους φίλους, θέτοντας νέους στόχους για υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις στη Λέσβο και όχι μόνο.

Για το καλοκαίρι 2016 στο Monkey Bar, το Partyneverends έχει ετοιμάσει ένα line up με πρωτοφανή πληρότητα για τα δεδομένα της Λέσβου, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της σύγχρονης χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής του σήμερα και με καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί από τα decks του Monkey αλλά και ονόματα που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο νησί.

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Νοτιοαφρικανός σταρ Culoe De Song μέλος της Innervisions, το label με την μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Ο Detlef, ένας από τους Έλληνες DJs που διαπρέπουν στο εξωτερικό με κυκλοφορίες σε Hot Creations, Moon Harbour, Viva Music και σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ibiza, σε clubs όπως Sankeys και DC-10 και το περίφημο φεστιβάλ BPM στο Μεξικό.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής dance σκηνής συμπληρώνουν το φετινό πρόγραμμα του Monkey Bar, με κεντρικό σύνθημα "Live The Unexpected". Γιατί το καλοκαίρι... όλα μπορούν να συμβούν!

Αναλυτικά το Line Up:

30/6: CJ JEFF
07/6: FREESPIRIT
21/6: THODORIS TRIANTAFILLOU
28/7: JUNIOR PAPPA
04/8: DETLEF
11/8: CULOE DE SONG
18/8: NINO SANTOS & LIGHTEM
25/8: MICHALIS SAFRAS
01/9: ISON

Διοργάνωση: Partyneverends / Monkey Bar Χορηγοί: Skin Deep Tattoo Studio / ΚΤΕΟ Ασβεστάς / Refan Lesvos / Discover Car Rental Χορηγοί Επικοινωνίας: Athens Party / Kiss Fm Mitilini / Urban Style Magazine

Περισσότερες Πληροφορίες: www.facebook.com/monkeybarmit

www.facebook.com/PartyNeverEndsgr