Συνέντευξη Web tv: Ο τραγουδιστής Πέτρος Λαέρτης μιλάει για όλους και για όλα στο LesvosPost (BINTEO)

Ο γνωστός τραγουδιστής του Εντός Πόλεως και σύντομα της Κουντουρουδιας Live εν πλω Πέτρος Λαέρτης μιλάει στο lesvospost.com στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σε MME με εικόνα και ήχο.

Ο ανερχόμενος στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τραγουδιστής,  Πέτρος Λαέρτης, έχοντας το χάρισμα και συνάμα μεγάλη αγάπη για το τραγούδι, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια μια δημιουργική και ανοδική πορεία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού!

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του για την καλλιτεχνική και προσωπική του πορεία, χωρίς να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στην Λέσβο όπου και αποφάσισε να μετακομίσει έχοντας ένα βαρύ βιογραφικό πίσω του. …

Η κάμερα του LesvosPost.com με τον Δ/ντη- αρχισυντάκτη του LesvosPost  Γεώργιο Στεφάνου συνάντησε τον Πέτρο Λαέρτη στο SUGAR HOUSE στην προκυμαία Μυτιλήνης και συζήτησε μαζί του για όλα και για όλους…

**Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη του LesvosPost.com με εικόνα και ήχο, ενώ θα ακολουθησουν κι άλλες απολαυστικές συνεντεύξεις σύντομα…

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Λαέρτη για την πρώτη συνέντευξη που μας έδωσε και έτσι εγκαινίασε την νέα στήλη του LesvosPost.com «Συνεντεύξεις L.P TV»

Ευχαριστούμε επίσης  το Sugar House και το προσωπικό του για την φιλοξενία της συνέντευξης, αλλά και το «Εντος Πολεως» που ήταν χορηγός της συνέντευξης.

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Λαέρτη μπροστά σε κάμερα και μικρόφωνο:Στο μικρόφωνο ήταν ο: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Στην Κάμερα ήταν η: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)


Μερικά στοιχειά του Πέτρου Λαέρτη:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πέτρος Λαέρτης κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1986.

Η μουσική του πορεία στην ηλικία των 16 καθώς τα προηγούμενα χρόνια ασχολούνταν αρκετά με τον αθλητισμό, ξεκίνησε γράφοντας στίχους περνώντας την ώρα του όμως έπειτα από καιρό αποδείχτηκε πως ήταν κάτι παραπάνω από απλούς στίχους.

Στα 18 πηγαίνοντας να υπηρετήσει την θητεία του στον Ε.Σ ως μαυροσκούφης ξεκινάει να τραγουδά αρχικά με φίλους στην παρέα και γνωστούς, άρχισε μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζει έως και σήμερα με τον Άκη Δείξιμο .

Το 2009 γράφει και ερμηνεύει κάποια αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με την βοήθεια ραδιοφωνικών παραγωγών, ακούγεται σε όλη την Αθήνα, και μέσα σε αυτά τραγούδια βρίσκεται η μεγάλη του επιτυχία ''Γίνε όνειρο μου'' που με αυτό το τραγούδι έγινε αρκετά γνωστός στην Αθήνα και σε αρκετά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο ,καθώς το Βουλγάρικο youtube www.vbox7.com συμπεριέλαβε το τραγούδι για 2 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ψηφοφοριών 5 μεγάλων ραδιοφώνων.

 Έπειτα άρχισαν τα Lives που ήταν η αρχή για κάτι αρκετά μεγάλο στην πορεία του. Και πλέον στην συνέχεια του γράφει στίχους και μουσική σε καλλιτέχνες και για τον ίδιο φυσικά.


ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Αντώνης Βαρδής, Νίκος Βέρτης, Στέλιος Καζαντίδης ,Μανώλης Αγγελόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. ΕλαφρολαΪκο


ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Rock,Pop, Hip Hop, Punk,Reggae, R N B