Γιώργος Μανούσος, ακούραστος και περιζήτητος!

O Μανούσος μπορεί να αφηγηθεί τις πιο πολλές ιστορίες απ’ τις φετινές μονομαχίες της Καλλονής είναι γιατί βρίσκεται στην κορυφή των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη Superleague.


Οχι μόνο της Καλλονής, όλων των ομάδων!

Ο Γιώργος Μανούσος έζησε από πρώτο χέρι τον υποβιβασμό της Καλλονής στη Football League. Οχι μόνο επειδή είναι ο αρχηγός της ομάδας, ντόπιος και δεμένος όσο κανείς με το κοινό της ομάδας. Ο λόγος που ο Μανούσος μπορεί να αφηγηθεί τις πιο πολλές ιστορίες απ’ τις φετινές μονομαχίες της Καλλονής είναι γιατί βρίσκεται στην κορυφή των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη Superleague. Οχι μόνο της Καλλονής, όλων των ομάδων!

Με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, κάτι που μεταφράζεται σε 2681 λεπτά, ο Μανούσος άφησε πίσω του με 16 λεπτά διαφορά τον αειθαλή Νίκο Λαζαρίδη του Ατρόμητου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχασε μόλις ένα παιχνίδι και αυτό ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη, καθώς ήταν τιμωρημένος. Ο Μανούσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας απ’ το 2011 και την πρώτη θητεία της Καλλονής στη Football League, όμως φέτος σχεδόν «τερμάτισε» τις συμμετοχές, καθώς απ’ το ρόστερ δεν υπήρχε ανταγωνισμός στη θέση του επιθετικού. Σε 23 παιχνίδια ο Μανούσος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ σε πέντε ακόμα άφησε το ματς μετά τη συμπλήρωση 80 λεπτών. Ο επιθετικός απ’ τη Λέσβο πέτυχε έξι γκολ και αυτή ήταν η πιο αποδοτική του σεζόν στη Superleague, καθώς στις δύο προηγούμενες πέτυχε τρία τη σεζόν 2014-2015 και πέντε τη σεζόν 2013-2014.

Ο Μανούσος ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στον Αιολικό και μετά από τρεις σεζόν έκανε το άλμα απ’ τη Γ’ Εθνική στην κορυφαία κατηγορία με τη φανέλα του ΟΦΗ. Το Ηράκλειο το άφησε μετά από τρία χρόνια και μέτρια παρουσία για να επιστρέψει στο νησί του και να μπει μπροστά στην προσπάθεια της Καλλονής για είσοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Superleague. Μέχρι σήμερα έχει πετύχει 57 γκολ σε 279 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας και αναζητεί το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Πολύ ζεστός λοιπόν και με διάθεση να γυρίσει σελίδα μετά από πέντε χρόνια στην Καλλονή, θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για τους συλλόγους της Superleague που αναζητούν την ποδοσφαιρική του κοψιά! Ηδη οι μνηστήρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και το επόμενο διάστημα θα έχουμε νέα για το μέλλον του.


Πηγη www.novasports.gr