Γ. Καραβατακης και Ν. Κοκλωνης αλλάζουν την διασκέδαση της Μυτιλήνης- Τι αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί;

To club στην Μυτιλήνη που θα βάλει φωτιά στα καλοκαιρινά βράδια και όχι μόνο- Γ. Καραβατακης και Ν. Κοκλωνης αλλάζουν την διασκέδαση της πόλης


Δυνατό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι, καθώς όπως φαίνεται η Μυτιλήνη πρόκειται να αποκτήσει έναν νέο χώρο διασκέδασης που θα ξεφεύγει κατά πολύ τα Ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosPost.com οι επιχειρηματίες Γιώργος Καραβατακης που κατάγεται από την Μυτιλήνη και ο φίλος του Νίκος Κοκλωνης θα επενδύσουν σε ένα αρκετά γνωστό χώρο διασκέδασης στην Προκυμαία Μυτιλήνης και είναι έτοιμοι να κάνουν το μπαμ και στην νυχτερινή διασκέδαση μετά τον τεχνολογικό και τουριστικό τομεα όπου είναι οι κορυφαίοι στον χώρο τους.

Οι νέοι επενδυτές φαίνεται να θέλουν να αλλάξουν εντελώς το χώρο, επιδιώκοντας να το μετατρέψουν στο club που θα βάλει φωτιά στα βράδια των Λέσβιων και όχι μόνο…!

Η νέα αυτή κίνηση πρόκειται να δώσει έναν άλλο αέρα και ζωντάνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης, αφού αναμένεται να αποτελέσει τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης στη Μυτιλήνη.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση και το νέο όνομα του μαγαζιού όπου και πάλι αποκλειστικά το lesvospost.com θα σας το ανακαλύψει σύντομα.

Οι όμιλοι Koklonis Group of Companies και Karavatakis Group έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους προχωρώντας εδώ και καιρό με σταθερά βήματα σε πολλούς τομείς σε τεχνολογία, πλατφόρμες ιδεών, ταξιδιωτικές εταιρείες κ.α. Τώρα είναι έτοιμη να επενδύσουν και στην Μυτιλήνη με μπροστάρη των δικό μας νεαρό και εξελισιμο επιχειρηματία Γ. Καραβατακη. Να σημειώσουμε ότι οι δυο επιχειρηματίες επισκέπτονται το τελευταίο διάστημα συχνά την Λέσβο.


Αναμένουμε!