Σοβαρό τροχαίο στην Ζωοδόχου Πηγής Μυτιλήνης-Αυτοκίνητο Ολλανδόυ πετάχτηκε από παράδρομο και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ

Παρέλυσε για πάνω από μια ώρα το κέντρο της Μυτιλήνης  σήμερα το μεσημέρι εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που σημειώθηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στην Λαγκάδα λίγα μόλις μέτρα από το Ναό Ζωοδόχου Πηγής.

Το ατύχημα  συνέβη  γύρω στη 1 το μεσημέρι όταν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με ξένο οδηγό κινούμενο σε πλακόστρωτο παράδρομο βγήκε επί της οδού Ζωοδόχου Πηγή και  χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 55χρονη  με συνεπιβάτη την  76 χρονη μητέρα της . Το δεύτερο αυτοκίνητο μετά το χτύπημα ακολούθησε τρελή πορεία, έσπασε περίφραξη  και καρφώθηκε σε αυλή αφού έπεσε σε  βάθος πάνω από δυο μέτρα.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίσθηκαν η οδηγός η οποία έφερε σοβαρά τραύματα στα πόδια καθώς και η κόρη της  με ελαφρά τραύματα.

Πηγη lesvosreport.gr



UPDATE: 

Το δελτίο της αστυνομίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (05-05-2016) το μεσημέρι, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 55χρονο υπήκοο Ολλανδίας, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία 51χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαινε και μία ακόμη ημεδαπή ηλικίας 76 ετών. Ακολούθως, το δεύτερο όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στον αύλειο χώρο παρακείμενης οικίας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο τραυματισμός της 51χρονης και της 76χρονης, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής με αποτέλεσμα ΙΧ αυτοκίνητο να πέσει σε αύλιο χώρο μονοκατοικίας. Η Γ.Ε. τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε (5) άνδρες με δύο (2) οχήματα. Ώρα έναρξης του συμβάντος 13:25 της 05/05/2016 και ώρα λήξης 14:30 της ίδιας μέρας.