Χρόνια πολλά στο δικό μας Μυτιληνιό πρωταθλητή Ελλάδας Πραξιτέλη Βουρο…

Ο Βούρος αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ολυμπιακού και σήμερα έκλεισε μόλις τα 21 του χρόνια.. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό για την σαιζόν 2015-2016.


Ο Πραξιτέλης Βούρος το 2013 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι θα δώσει το παρών, όπως και πέρσι άλλωστε, στην προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε τα καλύτερα στον νεαρό ποδοσφαιριστή, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Ο Πραξιτέλης Βούρος γίνεται 21 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 5 Μαΐου 1995.

Μάλιστα, του έγραψε και μήνυμα συνοδεύοντας του από μια ευχετήρια κάρτα...

«Χρόνια πολλά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Πραξιτέλη Βούρο! / Happy Birthday Praksitelis Vouros! ‪#‎happybirthday ‪#‎olympiacos», ήταν αυτό που έγραψε η ΠΑΕ.


Ο νεαρός στόπερ, με ύψος 183 εκατοστά, κατάγεται από την Μυτιλήνη

Όλη η δημοσιογραφική ομάδα του Lesvospost.com εύχεται στον Πραξι πολλές ακόμα διακρίσεις, και σύντομα να είναι από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος…..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΞΙ…!!!

Πραξιτέλης Βούρος

Προέρχομαι από τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, διανύω το δεύτερος έτος στην ακαδημία του Ολυμπιακού και αγωνίζομαι για την ομάδα Κ-19.

Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια που βρισκόμουν στη σχολή, οι προπονητές μου με έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά κυρίως να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, μου δόθηκε η δυνατότητα μέσα από τις δραστηριότητες του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου, να αγωνιστώ σε πανελλήνια τουρνουά με άλλες σχολές του Ολυμπιακού, να αγωνιστώ στο γήπεδο της ομάδας μου στο Γ. Καραϊσκάκη, να δω από κοντά τα ποδοσφαιρικά ινδάλματά μου καθώς επίσης να έρθω σε επαφή και να συναγωνιστώ με άλλους ταλαντούχους παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα μέχρι που εντάχθηκα το έτος 2012 στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακό.


Οι σχολές ποδοσφαίρου σου παρέχουν εφόδια και χαρές που σε βοηθούν να αποκτήσεις σπουδαίες εμπειρίες και να διαμορφώσεις προσωπικότητα, στοιχεία που σε βελτιώνουν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Δείτε σε βίντεο την αποθέωση του Πραξι στο στάδιο Μυτιλήνης όταν μπήκε σε αλλαγή για αγώνα της super league εναντίων της Καλλονής το 2015. Δείτε στο 4,50