Ανακοίνωση για την Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στις 8.5 από την Παλλεσβιακη ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ


                                                                                                                               
ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  στην ΠΛ. ΣΑΠΦΟΥΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ και  ώρα 11.00  π.μ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

 Συνεχίζουμε τον αγώνα και συμμετέχουμε στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους μεσαίους και φτωχούς αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας του νησιού μας.
 Αυτός ο αγώνας είναι μονόδρομος, είναι η δική μας απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης που έχει πάρει μορφή επέλασης. Η σημασία του επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις ίδιες τις εξελίξεις. Δυσκόλεψε την κυβέρνηση να προχωρήσει τα σχέδια της. Η αγωνιστική αντίδραση του λαού είναι μεγάλο εμπόδιο σε αυτά.  Προσπαθεί με ελιγμούς, συκοφαντίες και διασπαστική  τακτική να  το ξεπεράσει.

Η ένταση της δράσης μας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να υποχρεώσει τη κυβέρνηση σε υποχωρήσεις. Ιδιαίτερα τώρα που συζητά στις επιτροπές και  ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή το νόμο λαιμητόμο, που αφορά τη κοινωνική ασφάλιση  και το φορολογικό.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το πλαίσιο αιτημάτων μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με την φτώχια και την εξαθλίωση που η κυβέρνηση θέλει να μας επιβάλλει.