6η Εθελοντική Αιμοδοσία Αγιάσου

Δυναμικά συνεχίζουμε στην Αγιάσο τη συντονισμένη προσπάθεια που  ξεκινήσαμε το Δεκέμβρη του 2013 για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου προχωρούν:
Την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 και ώρες 9 π.μ. – 12 μ., στην ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ για νέους Εθελοντές Αιμοδότες στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.

Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 και ώρες 9 π.μ. – 3 μ.μ., στη διοργάνωση της 6ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

*           Την Κυριακή, 22-5-2016, για πρώτη φορά, παράλληλα με την αιμοδοσία θα ληφθεί δείγμα αίματος από τους εθελοντές αιμοδότες, για να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που δικαιούνται!!

*           Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το ζητήσουμε.

Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρώνονται διατίθενται από τους τρεις διαθέτες της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου (Κουτσκουδή Μ. Παναγιώτη, Σκλεπάρη Γ. Δημοσθένη, Τσουκαρέλλη Χρυσώ), ύστερα από εντολή των ίδιων των Εθελοντών Αιμοδοτών, αυστηρά βάσει γραπτού Κανονισμού που ενέκριναν οι ίδιοι οι Εθελοντές Αιμοδότες κατά την πρώτη Αιμοδοσία.

Όσοι θέλουν οποιαδήποτε ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης (τηλ. 2251351234).

*           Όσοι συγχωριανοί και συγχωριανές θέλουν να προεγγραφούν, ας δώσουν τα τηλεφωνά τους (κατά προτίμηση τα κινητά) στους Συντονιστές που είναι οι: Αργύρας Γιάννης, Βερδούκα Γρηγορία, Κουτλή Σοφία, Κορομηλάς Παναγιώτης, Κουτσκουδής Μ. Παναγιώτης, Μιχαλακάκη Φένια, Πανούριος Γιώργος, Πατερέλη Ευστρατία, Ρουγκέλλη Διαμάντω, Σκλεπάρης  Δημοσθένης, Στεφανής Δημήτρης, Ταλιάνη Νεραντζούλα, Τσουκαρέλη Χρυσώ.

Η  ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ

Πάμε ΓΕΡΑ, πάμε ΜΑΖΙΚΑ !!!