Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 4οι Παλλεσβιακοί Αγώνες Βετεράνων αθλητών-τριών Στίβου στην Μυτιλήνη

Το Σάββατο 28/05/16  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, διεξήχθησαν  από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε συνεργασία με την Επιτροπή Βετεράνων Αθλητών και υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου  οι «4οι Παλλεσβιακοί Αγώνες Βετεράνων αθλητών-τριών Στίβου».


΄Ηταν μια ιδιαίτερη διοργάνωση η οποία  έδωσε την δυνατότητα σε παλαίμαχους αθλητές-τριες, πρωταθλητές-τριες  αλλά και κριτές  από το χώρο του Κλασικού Αθλητισμού να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα αγωνίσματα  γυρνώντας το χρόνο πίσω.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και η συγκίνηση έκδηλη  σε όλους τους συμμετέχοντες Βετεράνους, αφού συναγωνίστηκαν ταυτόχρονα σε κάποια αγωνίσματα παλαιοί προπονητές μαζί με τους αθλητές τους.

Το μήνυμα απ΄ αυτήν την διοργάνωση   είναι η αναγκαιότητα να καθιερωθεί ως θεσμός  και στόχος των διοργανωτών  είναι  να ιδρυθεί  σύλλογος Βετεράνων αθλητών Στίβου στην Λέσβο.

Ευχαριστούμε  θερμά αρχικά όλους τους συμμετέχοντες Βετεράνους αθλητές-τριες που έδωσαν το παρόν, το Δήμο Λέσβου τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου  για την στήριξή τους, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού που χωρίς την συνεργασία τους και την εθελοντική τους προσφορά θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή, το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης  για την κάλυψη των αγώνων με ασθενοφόρο όχημα,   τον γιατρό   κ. Δαμιανό Πέτρου   και τέλος όλους όσους που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.