«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» από κόσμο o Μολυβος για το καθιερωμένο Daylight party της Πρωτομαγιάς στο CONGAS Beach Bar (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτομαγιά και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε για το Congas Beach Bar στο Μολυβο Λέσβου.

Αν και είχαμε 03 Μαΐου….. το Congas Beach Bar λόγο της μεταφοράς της πρωτομαγιάς έκανε χθες το καθιερωμένο και κορυφαίο καθιερωμένο Daylight party της Πρωτομαγιάς.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να το περιγράψουμε αφού όλοι το έχουμε ζήσει και περιμένουμε κάθε χρόνο εκείνη τη μέρα για να το ζήσουμε ξανά… και ξανά!

Αλκοόλ, χαμόγελα και selfie φωτογραφίες στο beach bar «Congas» που για ακομα μια χρονια έκανε το καθιερωμένο Daylight party την πρωτομαγιά!

Κάτοικοι της Λέσβου αλλά και πολλοί  τουρίστες διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ κι έκαναν... πρόβα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι Λέσβιοι αλλά και τουρίστες της περιοχής, ξεχύθηκαν την Τρίτη στο beach bar CONGAS, εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές του Πάσχα και βρίσκοντας την ευκαιρία για να γιορτάσουν τον ερχομό του καλοκαιριού.

Μουσική... καλοκαιρινή, δροσερά κοκτέιλ, ποτά, μπύρες και βουτιές για τους πιο τολμηρούς που αψηφώντας την κρύα θάλασσα έκαναν το μπάνιο τους.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα, πλημμύρα κόσμου ξεχείλισε το CONGAS με το αλκοόλ να ρέει άφθονο -ακόμα και στο πάτωμα, τα μπαρ σχεδόν να λυγίζουν από τους απανταχού επίδοξους χορευτές και χορεύτριες που είχαν σκαρφαλώσει πάνω και το ανεξάντλητο μπουγέλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.

Μετά βίας καταφέραμε να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σκηνικό ακόμα ενός  πρωτομαγιάτικου daylight party στο Beach Bar CONGAS που συνεχίζει ακάθεκτα το σερί πρωτιάς στα πρωτομαγιάτικα Daylight Parties στο νησί!

Φυσικά αυτοί που έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα της τρελής διασκέδασης ήταν οι djs DJ KOYLMANDAS V., DJ ANGEL P., DJ LIVANOS P, DJ MANOLO,DJ G-PAPA

Το LesvosPost.com έδωσε το παρόν στο 1ο daylight party του congas και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες..

Μάλιστα για πρώτη φορά το lesvospost.com με το μικρόφωνο ανά χείρας και με την βοήθεια της ρεπόρτερ Μαριλενας Σαχινι κατέγραψε τον παλμό από τους θαμώνες του Beach Bar CONGAS 




Ρεπορτάζ-Φώτο-Συνεντεύξεις Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)











*INFO-Πληροφορίες

Congas Beach Bar

Τοποθεσία: Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181


e-mail : info@congas.gr


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2016»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο είναι το LesvosPost.com… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!