Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1st Lesvos Enduro MTB

Tο 1st Lesvos Enduro MTB, ένα όνειρο όλων των αθλητών της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2016 υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου. 


Τέσσερις ειδικές διαδρομές ανέδειξαν τον ταχύτερο ποδηλάτη της Αμαλής..


Αναδημοσίευση από το lesvosmtb.gr

Αν τη χθεσινή ημέρα του προλόγου την είχα χαρακτηρίσει ως απίστευτη, για την σημερινή του αγώνα άπλα δεν έχω λόγια! Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι πραγματικά λυπάμαι για τα παιδιά από την Χίο και την Σάμο που λόγω της απεργίας δεν κατάφεραν να έρθουν...

Από διοργανωτικής πλευράς όλα κύλισαν σαν καλοκαρδισμένο ρόλοι. Εκκίνηση από τα kohilia με τα ΟΛΑ της...... δεν θα πω αλλά!!! Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε!!! Μονοπάτια πεντακάθαρα και η βροχή της Τετάρτης ήταν το κερασάκι για το απίστευτο κράτημα. Χρονομέτρηση επίπεδου παγκοσμίου, όπως είπε ο Μπάμπης! Μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου και στον Παναγιώτη Βγενά που συντόνισε την χρονομέτρηση αλλά και την επικοινωνία των κριτών.

Ευχαριστούμε την εταιρία Keptor για την χρονομέτρηση και φυσικά τον Τάσο για την υποστήριξη. Η ομάδα διάσωσης όπως πάντα παρούσα και ευχόμαστε πάντα αχρείαστη. Το δασαρχείο πάρων μαζί μας και αυτό. Οι πεζοπόροι μαζί μας στα ίδια μονοπάτια και το χειροκρότημά τους μας έδινε κουράγιο. Από την πλευρά του Δήμου και γενικά των αρχών, όλοι μαζί μας. Ξέρω ότι θα ξεχάσω πολλούς αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν όλοι εκεί.... Μόνο έτσι μπορεί να πετύχει κάτι τόσο μεγάλο!

Τα καταφέραμε και πραγματικά δώσαμε ζωή στο βουνό! Το γεμίσαμε με φωνές και πολλά πολλά χαμόγελα.

Ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στον Τίτο, 2 μήνες ασταμάτητη δουλειά για να καταφέρει να συντονίσει όλους τους παραπάνω........ Μπράβο και στα μέλη του ποδηλατικού συλλόγου που βοήθησαν ο καθένας όσο μπορούσε και κρίμα για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν!
Σταματάω εδώ....... Ακόμα είμαι σε υπερένταση!


Τα αποτελέσματα για όσους δεν τα έβλεπαν online, μπορούν να τα δουν ΕΔΩ.