Μπορούσε την έκπληξη ο Αίγειρος Μυστεγνων Λέσβου - Αίγειρος- Πανθηραικός 0-2 (ΦΩΤΟ)

Ο Αίγειρος, ηττήθηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ, 0-2 από τον Πανθηραικό, παρά την μέτρια εμφάνιση του όμως, έδειξε ότι μπορούσε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Κομβικό σημείο του αγώνα το χαμένο πέναλτι του Σεραφίγκου.


Το ματς

Η Κυκλαδίτικη ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 8' ο Κωλέτσης σέντραρε και πρώτα ο Βέρμπης και στη συνέχεια ο Περιάλης απέτυχαν να προωθήσουν την μπάλα στα δίκτυα, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Οι Σαντορινιοί προηγήθηκαν στο 16' .

Ο Περιάλης με σέντρα, βρήκε τον Γκουτσούλα, αυτός άφησε στον Αρβανίτη που έστρωσε στον Βέρμπη που με σουτ σκόραρε για το 0-1.

Στο 23' ο Βέρμπης τροφοδότησε τον Γκουτσούλα, που σούταρε από κοντά, για να σώσει ο πολύ καλός τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κουμπάς.

Στο 26' ο Συβρής ανατράπηκε στην περιοχή, καταλογίστηκε πέναλτι, αλλά ο Τσουκαλάς είπε όχι στον Σεραφίγκο που το εκτέλεσε, αποκρούοντας χαμηλά στην γωνία του. Εδώ ο Αίγειρος, έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το σκορ στα ίσια.

Στο 35' ένα σουτ του Βαρούχα, βρήκε το δοκάρι του Κουμπά. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Αίγειρος είχε δύο σουτ, ένα στο 40' του Χριστοδούλου στα σώματα και ένα στο 45' του Συβρή που έφυγε άουτ. Κλασική η πρώτη περίπτωση του έμπειρου μέσου της ομάδας των Μυστεγνών, καθώς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στην επανάληψη, με ένα πολύ καλό σουτ λίγο άουτ στο 54', του κορυφαίου στο σημερινό παιχνίδι, Καπταγιάννη και έδειξαν διάθεση να πιέσουν, διατηρώντας την κατοχή του αγώνα.

Στο 66' ο Κουμπάς έδειξε πάλι τα προσόντα του. Αρχικά με εκπληκτική απόκρουση στο φάουλ του Φύτρου και στη συνέχεια μπλοκάροντας το εξ' επαφής σουτ του Αγοραστού. Στο 82' νίκησε σε τετ α τετ τον Βέρμπη, αλλάστις καθυστερήσεις μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αίγειρου, ο Βέρμπης, με τεχνικό, διαγώνιο σουτ σφράγισε την νίκη του Πανθηραικού, κάνοντας το 0-2.

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 800 θεατές σε άριστο κλίμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αίγειρο Μυστεγνών, αλλά και στο κόσμο που βρέθηκε στον ''Ταρλά''.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κοσινίδης, Ντάλλας και Δεληθοδωρής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας, Αγοραστός (84' Μενδρινός), Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Αρβανίτης (60' Ζώνας), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης (79' Στρατηγάκης). ΠΑΓΚΟΣ: Ντεκίδης, Βλαβιανός, Λυγνός

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Παπαλόπουλος): Κουμπάς, Καπταγιάννης, Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Χριστοδούλου (69' Δεσποτίδης), Μαστραντωνάς (80' Τσιπάς), Γιακαλής, Σεραφίγκος, Συβρής, Μαλακός (85' Κοντονίκας). ΠΑΓΚΟΣ: Σπετσιώτης, Παπακώστας, Τσιβγούλης, Κατσιάνος

Ρεπορτάζ: scorelesvos.blogspot.gr


ΦΩΤΟ: Ευστράτιος Στεφάνου (Ρεπόρτερ LesvosPsost.com)