Τεχνική σύσκεψη για την υποδοχή κρουαζιεροπλοίων στην Λέσβο από τον Δήμο Λέσβου και την “SIVA TRAVEL SERVICES”

Τεχνική σύσκεψη για την υποδοχή κρουαζιεροπλοίων 


Ως follow up της συμμετοχής στη διεθνή τουριστική έκθεση “World Travel Market” του Λονδίνου και της συνάντησης εργασίας με τον κ. Λύσανδρο Παπαθεοφίλου, υπεύθυνο της “SIVA TRAVEL SERVICES”, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και της κρουαζιέρας, ο Δήμος Λέσβου έγινε αποδέκτης αιτήματος για τον καλύτερο συντονισμό της υποδοχής των επισκεπτών και της ενδυνάμωσης του προγράμματος περιηγήσεων & φιλοξενίας, κατά τις αφίξεις όλων των κρουαζιεροπλοίων που αντιπροσωπεύει η εν λόγω εταιρεία, την ερχόμενη τουριστική περίοδο στη Λέσβο.

Κατόπιν τούτου, o Πρόεδρος της Δ/Κ Μυτιλήνης Πάνος Πίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού Κώστας Αστυρακάκης και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Αθηνά Ιωσηφέλλη, προσκαλούν τους εμπλεκόμενους αναπτυξιακούς φορείς του τόπου, καθώς  και εθελοντές – δημότες της Μυτιλήνης, σε μία τεχνική σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο (Προκυμαία), με σκοπό το συντονισμό των δράσεων, ώστε το αρχικό πρόγραμμα να εμπλουτιστεί, ώστε να προσδώσει στους επισκέπτες, μία εμπειρία διαφορετική, ποιοτική, άνετη και με έντονο τοπικό χρώμα.  

Η “SIVA TRAVEL SERVICES” αντιπροσωπεύει γραφεία του εξωτερικού και η προσπάθειά της για το 2016, είναι να προωθήσει προορισμούς που δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο τους αξίζει. Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν εντάξει και τη Λέσβο, με διάφορες ξεναγήσεις και γευστικές περιπλανήσεις. Οι πελάτες τους είναι κατά βάση Αυστραλοί μέσης ηλικίας, με τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά, που είναι βέβαιοι, ότι  θα εκτιμήσουν την Λέσβο και την ιστορία της, θα περάσουν υπέροχα και θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τα κρουαζιερόπλοια (μικρού μεγέθους, των 100 ατόμων), θα βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τις παρακάτω ημερομηνίες (ώρα 9 π.μ.) και οι επισκέπτες θα περάσουν όλη την ημέρα τους στη Λέσβο:

12-04-2016
06-05-2016
12-07-2016
05-08-2016
09-08-2016
02-09-2016

Το κρουαζιερόπλοιο (μεσαίου μεγέθους, των 250 ατόμων), θα βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τις παρακάτω ημερομηνίες (ώρα 9 π.μ.) και οι επισκέπτες θα περάσουν όλη την ημέρα τους, μόνο στην πόλη της Μυτιλήνης:  

26-06-2016
30-06-2016

Ο συντονισμός των δράσεων, αφορά όλες τις αφίξεις των κρουαζιεροπλοίων, που εκπροσωπούνται από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Αν υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για επιπλέον αφίξεις άλλων εταιρειών και ζητηθεί η αρωγή του Δήμου Λέσβου και της Δ/Κ Μυτιλήνης, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.   

Πάνος Μιχ. Πίτσιος
Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης