«Φωτιά» πήρε η αγορά της Ερμού από τα λαμπερά και με όλο εκπλήξεις εγκαίνια του Phoenix tattoo studio (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου το Phoenix tattoo studio εγκαινίασε το νέο του tattoo studio στην Μυτιλήνη και ήταν όλοι εκεί…. σε εγκαίνια-opening που δεν έχουμε συνηθίσει εδώ στην Λέσβο.

Λαμπερά εγκαίνια για το Studio Tattoo & Piercing του Phoenix, εγκαίνια που θα μείνουν αξέχαστα σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην αγορά της Ερμού, και συγκεκριμένα στον αριθμό 220.

Σε έναν ανακαινισμένο πλήρως, ιδιαίτερα όμορφης αισθητικής χώρο, στην οδό Ερμού 220 στη Μυτιλήνη, ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του το Phoenix tattoo studio, το οποίο γιόρτασε τη επανέναρξη του με τα εγκαίνια που πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου το απόγευμα.

Πραγματικά πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και προσεγμένα σε εικόνα στούντιο στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος χώρος, το σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα και η διακόσμηση που επέλεξαν οι άνθρωποι του στούντιο αποτέλεσαν δίχως αμφιβολία την πιο ιδανική επιλογή του δημοφιλούς στούντιο της Μυτιλήνης, που φέτος έκλεισε 2,5 χρόνια λειτουργίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη και δεκάδες γνωστοί και φίλοι του Phoenix tattoo studio βρέθηκαν στο κατάστημα και μετέτρεψαν το event σε πάρτι μέσα και έξω από το κατάστημα.

Ποτά, αναψυκτικά, μεγάλος μπουφές, fire dance show, χορευτικό show, dj, βεγγαλικά και πολλές άλλες εκπλήξεις συνέθεσαν το σκηνικό για τα «διαφορετικά» εγκαίνια του Phoenix tattoo.

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειωμό…

Λίγο μετά τις 19:30 τα βεγγαλικά από την οροφή του Phoenix tattoo studio… έδωσαν τον τόνο για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια….

Ο dj Manolo ξεσήκωσε την αγορά της Ερμού με τις μουσικές επιλογές του, ενώ η Γαβριέλα μας «άναψε» με το χορευτικό show…..

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το μοναδικό Fire Show από την διάσημη Αργυρό όπου έκανε την νύχτα μέρα, με τις εντυπωσιακές φιγούρες «φωτιάς».  Ακόμα και οι περαστικοί τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες από το fire dance show.

Η διασκέδαση κράτησε έως αργά το βράδυ….

Το Phoenix tattoo studio με αυτά τα «διαφορετικά» εγκαίνια έδειξε ότι θα είναι εδώ για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και κανένας «εμπρηστής» δεν μπορεί να σταματήσει το μεράκι του Δημήτρη, της Ζωής και του Σάκη για την δουλειάς τους.

Ευχόμαστε καλές δουλειές και σας προτείνουμε να φροντίσετε να κάνετε μια επίσκεψη στο νέο χώρο του Phoenix tattoo studio.

Η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV βρέθηκε στα εγκαίνια και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφικά στιγμιότυπα….

Πάρτε μια γεύση από το ανακαινισμένο Phoenix tattoo studio… αλλά και από τα διαφορετικά εγκαίνια που δεν έχουμε δει έως τώρα σε άλλο κατάστημα της Λέσβου…




Phoenix tattoo studio

Ένα όνομα μια ιστορία . 11 χρόνια τώρα το καταξιωμένο Phoenix studio tattoo στην Μυτιλήνη συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο των tattoo (δερματοστιξίας) και του  piercing .

Πλήρες ανακαινισμένο ,με όλες τις νόμιμες υγειονομικές προδιαγραφές. Οι χώροι μας κατάλληλα διαμορφωμένοι σας περιμένουν για το νέο σας tattoo και όχι μόνο. 

Με συνδυασμό την υψηλή τέχνη και τις  προσιτές τιμές.

Ελάτε να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε και να σας κατατοπίσουμε για το καινούριο σας tattoo η Piercing 

Με 3(!) artists στο δυναμικό, το στούντιο του Phoenix έχει φιλοξενήσει (και φιλοτεχνήσει) πάνω σε δεκάδες Έλληνες celebrities/καλλιτέχνες/αθλητές.

Εξοπλισμός

Το Phoenix tattoo studio είναι ένας από τους πιο εξοπλισμένους χώρους όσον αφορά την τέχνη του tattoo και όχι μόνο.

Ασφάλεια

Βασική αρχή του studio είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής που υπαγορεύουν οι αρμόδιες αρχές.

Ποικιλία

Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια έτοιμα ή κατά παραγγελία, όπως επίσης να διορθώσετε ή και να καλύψετε ένα παλιότερο tattoo.

Γνωρίστε μας !

Artist Sakis(Σακης Μπαγκος)  με πάνω από 15 χρόνια πείρα πάνω στα τατουάζ και το piercing  σας εγγυάται  το αποτέλεσμα τις τέχνης του πάνω στο σώμα σας.

Artist DS Dimitris(Δημητρης Σκορδας) ενας γρήγορα ανερχόμενος ταλαντούχος καλλιτέχνης στον χώρο των τατουάζ τα τελευταία 3 χρόνια

Artist  Ζωη (Ζωη Σκορδα) εξειδικευμένη στα ημι-μονιμα  ,μόνιμα τατουάζ  φρυδιών – περίγραμμα ματιών , περίγραμμα- γέμισμα  χειλιών αλλά και για ιατρικούς λόγους. Πχ κάλυψη διχρωμίας ,κηλίδων κτλ.

Θα μας βρείτε στην Ερμού 220 ( παλιά αγορά) και στα τηλέφωνα 2251046961 6942234006, 6942409727

Υπηρεσίες: Tattoos, Body Piercing, Ημιμόνιμο-μόνιμο μακιγιάζ