ΖΩΝΤΑΝΑ από το LesvosPost η άφιξη των προκαθήμενων των εκκλησιών και του πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Μυτιλήνη με Φώτο και Βίντεο

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Λέσβο.


Από την Παρασκευή, τo lesvospost.com σε συνεργασία με το plomarinews.gr και το ilovelesvos.gr θα συντονιστούν και θα μεταδώσουν ζωντανά σε εκατομμύρια χριστιανών, την εικόνα της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

To lesvospost.com που βρίσκεται πάντα στην καρδιά το γεγονότων σε συνεργασία με το plomarinews.gr και το ilovelesvos.gr θα προσπαθήσει να καταγράψει λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη των θρησκευτικών ηγετών στην Μυτιλήνη από την Παρασκευή 15 Απριλίου…

Την Παρασκευή όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του LesvosPost.com και των plomarinews.gr και ilovelesvos.gr θα σας καταγράψει λεπτό προς λεπτό όλο το ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο από τις αφίξεις Ιερώνυμου, Βαρθολομαίου στην Μυτιλήνη, ενώ αργά το απόγευμα σε συνεργασία με το kalloninews.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την περιοδεία Ιερώνυμου σε Καλλονή και Αγιασο.

Το Σάββατο ημέρα άφιξης του Πάπα στην Μυτιλήνη, ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος- Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος θα ακολουθάει όλη την περιοδεία Πάπα στην Μυτιλήνη και θα καταγράφει όλο το ρεπορτάζ με Φώτο και βίντεο την ιστορική στιγμή συνάντησης των τριών στην Λέσβο.

Σε διαφορετικά σημεία θα βρίσκονται 7 τεχνικοί και δημοσιογράφοι από το lesvospost.com, plomarinews.gr και το ilovelesvos.gr όπου θα καταγράφουν το πέρασμα της πομπής άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο.

Ο δημοσιογράφος- Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος θα κάνει ανταποκρίσεις από την Λέσβο για μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και δημοσιογραφικούς οργανισμούς την ημέρα άφιξης του Πάπα.

Την επιμέλεια σύνταξης και εισαγωγής των δεδομένων στο lesvospost.com θα έχει από τα γραφεία του lesvospost.com, plomarinews.gr και  ilovelesvos.gr o Ιδιοκτήτης του plomarinews.gr, και ειδικός συνεργάτης του lesvospost.com Δημήτρης Μαλιαρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο lesvospost.com……..