Οι σαρδέλες τραγουδάνε ακόμα!

Η Καλλονή αποτελεί παρελθόν απ’ την κορυφαία κατηγορία μετά από τρεις σεζόν! Το Novasports.gr θυμάται τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας της Λέσβου απ’ το 2013 μέχρι και το τέλος της φετινής Superleague.


Οι σαρδέλες θυμούνται αυτές τις στιγμές και τραγουδάνε ακόμα!

Η Καλλονή αποτελεί παρελθόν απ’ την κορυφαία κατηγορία μετά από τρεις σεζόν! Το Novasports.gr θυμάται τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας της Λέσβου απ’ το 2013 μέχρι και το τέλος της φετινής Superleague. Οι σαρδέλες θυμούνται αυτές τις στιγμές και τραγουδάνε ακόμα!

Η πρώτη νίκη στα σαλόνια!

Στις 25 Αυγούστου του 2013 η ομάδα της Λέσβου πέτυχε την πρώτη της νίκη στη Superleague επικρατώντας του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-0. Σκόρερ για τη φρέσκια ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ο μάστερ στο ψηλό παιχνίδι Ανέστης Αναστασιάδης και ο δαιμόνιος Γιονάν Γκαρσία!

Η σφραγίδα της παραμονής…

Η Καλλονή επιβεβαίωσε μαθηματικά την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά  στις 6 Απριλίου του 2014. Σαν τυπικά γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Καλλονή κέρδισε τον Πανθρακικό 2-0 και έπιασε το σωτήριο μαξιλάρι των 39 πόντων. Σκόρερ ο αρχηγός Μανούσος και ο Βραζιλιάνος μέσος Μαρσέλο. 

Οι μεγάλες βραδιές

Την πρώτη σεζόν στη Superleague η Καλλονή δεν κατάφερε να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε κάποιον απ’ τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Τη δεύτερη όμως οι Μυτιληνιοί ξεκίνησαν στην πρώτη αγωνιστική απειλητικά με ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την τρίτη αγωνιστική και στις 14 Σεπτεμβρίου του 2014 η Καλλονή του Γιάννη Ματζουράκη έφτασε στο σπουδαιότερο αποτέλεσμα της ιστορίας της, κερδίζοντας 1-0 τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου με γκολ του Λεοζίνιο στο 35ο λεπτό!  

Το κύκνειο άσμα!

Η ομάδα απ’ το βορειανατολικό Αιγαίο έφτασε για τελευταία φορά σε ξεχωριστό αποτέλεσμα στη Superleague στην Πέμπτη αγωνιστική της φετινής σεζόν. Ήταν στις 26 Σεπτέμβρη του 2015 όταν διέλυσε τον Παναιτωλικό του Λιονέλ Πόντες με 5-1. Με τον Θαλή Θεοδωρίδη στο τιμόνι της Καλλονής οι Ελλακόπουλος, Γεωργίου (2 γκολ), Αντέντζο και Μανούσος υπέγραψαν τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της ομάδας της Λέσβου στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η μία απ’ τις μόλις τρεις νίκες της Καλλονής στη φετινή Superleague και κάπως έτσι ήρθε ο υποβιβασμός!


Πηγηγ novasports.gr