Χωρίς αεροπλάνα τη Πέμπτη- Την Παρασκευή η απεργία των λιμενεργατών – Δεμένα τα πλοία

Την Πέμπτη (07/04) έχουμε την 24ωρη απεργία που έχει κυρήξει η ΑΔΕΔΥ για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και τα πρώτα προβλήματα εμφανίζονται στον τομέα των αερομεταφορών κι αυτό γιατί θα συμμετάσχουν στην απεργία όπως ανακοινώθηκε και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας... 


Η απεργία  θα ξεκινήσει στις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης) και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας (Πέμπτης). 

Στη διάρκεια της 24ωρης απεργίας δεν θα εκτελεστεί κανένα αεροπορικό δρομολόγιο (τακτικές πτήσεις και δρομολόγια τσάρτερ) από και προς το σύνολο των Ελληνικών αεροδρομίων. Κάτι που σημαίνει ότι οι πτήσεις από και προς τη Λέσβο αναβάλλονται.

Να σημειώσουμε ότι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν και τα Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την προσεχή Παρασκευή 8/4/2016 και συγκέντρωση – πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συγκεκριμένες ομοσπονδίες δεν έχουν άμεση σχέση με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και στην καλύτερη περίπτωση αύριο θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για αλλαγές στα δρομολόγια από και προς τη Λεσβο και τα άλλα νησιά του Αιγαίου...