Υποδέχτηκε ..τον κολοσσό της Εθνικής Ελλάδος Τραϊανό Δελλα ο Γαλανόλευκος Φάρος Λέσβου-Λήμνου (ΦΩΤΟ)

Ο Γαλανόλευκος Φάρος Λέσβου-Λήμνου, καλωσόρισε χθες στο νησί μας, τον κολοσσό της εθνικής μας και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Τραΐανό Δέλλα!




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Σε μια έξοχη τελετή, που έγινε στην πισίνα του ξενοδοχείου "Ηλιοτρόπιο", με μεγάλη χαρά και τιμή, ο αντιπρόεδρος του γαλανόλευκου φάρου Νάσος Καζατζής, τίμησε τον προπονητή του Ατρομήτου, τον κολοσσό, Τραΐανό Δέλλα, που με συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο του, σαν αληθινός πρωταθλητής Ευρώπης και ευχαρίστησε τον Νάσο Καζατζή και τον γαλανόλευκο φάρο Λέσβου-Λήμνου, για την υψίστη τιμή που του έκανε και ευχήθηκε υγεία και πάντα επιτυχίες στα παιδιά του φάρου, να αγαπούν πάντα την εθνική μας Υπέγραψε ακόμη την φανέλα του από το Euro 2004 ως ενθύμιον της στιγμής αυτής!

Επίσης, υπήρξε συνέχεια τιμών, με βράβευση του επιθετικού του Ατρομήτου, Anthony Le Tallec, του πρώην διεθνή της εθνικής Γαλλίας και πρώην ποδοσφαιριστή της ιστορικής Λίβερπουλ, ένα στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπόδειγμα επαγγελματία. Ο Γάλλος, ευχαρίστησε από καρδιάς για την τιμή που του έγινε και υπέγραψε την φανέλα του.

Στο τέλος της βραδιάς, τιμήθηκε ένας μέλος, ένας δικός μας άνθρωπος και προσωπικός φίλος μου, ο υπεύθυνος τύπου του Ατρομήτου Αθηνών εδώ και πολλά χρόνια και ψυχή της ομάδας, ο Παύλος Κατώνης, για την αφοσίωση του και τον αγώνα που κάνει για ένα ποιο υγιή ποδόσφαιρο. Το αξίζουμε όλοι μας αυτές τις δύσκολες εποχές!

Παύλο μου αδερφέ μου σε ευχαριστούμε για όλα!

Με πολύ χαρά και μεγάλη τιμή, ο Αντιπρόεδρος του γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου, Νάσος Καζατζής.''