Διασυλλογικοί Αγώνες Παίδων – Κορασίδων από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου το Σάββατο στην Καλλονή

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου  ξεκινάει την αγωνιστική της δράση για το 2016   το Σάββατο 9 Απριλίου με τους Διασυλλογικούς Αγώνες των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του 10ου Ομίλου,   οι οποίου θα διεξαχθούν   στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής «Κώστας Κεντέρης».


Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές - τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα σωματεία μέλη της ΄Ενωσης από την Λέσβο και τη Λήμνο και έχουν γεννηθεί τα έτη: 1999-2000 των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, οι οποίοι μπορούν να αγωνισθούν σε δύο αγωνίσματα ανεξάρτητα του χαρακτήρα που θα έχουν (ατομικά ή ομαδικά). Επίσης συμμετέχουν αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 και 2002  των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ και μόνο σε συγκεκριμένα αγωνίσματα όπως αναφέρονται στην προκήρυξη των αγώνων που έχουν λάβει τα σωματεία εκτός από δύο ατομικά αγωνίσματα δρόμων.

Στα αγωνίσματα υπάρχουν όρια που θα πρέπει να πετύχουν οι αθλητές για να βαθμολογηθούν τα σωματεία τους και όρια Υψηλών Επιδόσεων για την πρόκριση τους  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων.

Για την μετακίνηση των συμμετεχόντων αθλητών-τριών, προπονητών των σωματείων της πόλης της Μυτιλήνης  και της Λήμνου,  θα αναχωρήσει ένα λεωφορείο από την Κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, το Σάββατο 9-04 και ώρα 15:00 για την Καλλονή  (επιστροφή μετά την λήξη των αγώνων περίπου 21:00).


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, τον  Πρόεδρο του Τομέα Αθλητισμού κ. Μιχάλη Ταμβακέλλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καρασάββα,  για την θετική ανταπόκριση και συμπαράσταση  που έδειξαν στο αίτημά μας,   για την μετακίνηση των αθλητών-προπονητών από Μυτιλήνη-Καλλονή  με λεωφορείο,  για την συμμετοχή τους στους παραπάνω αγώνες.