Νίκη και ότι βγει…..για τον Αιολικό την Κυριακή στην Ερμιονιδα

Την νίκη που θα τον διατηρήσει «ζωντανό» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης πλέον, θα επιδιώξει την Κυριακή το μεσημέρι στην Ερμιονίδα ο Αιολικός.


Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας και την νίκη της Σπάρτης επί του Κανάρη, μέσα στην Χίο, την Τετάρτη,η πρώτη θέση χάθηκε οριστικά για την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία θέλει ωστόσο να πάρει την 2η μήπως και επωφεληθεί από κάποια αναδιάρθρωση.

Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η κατάσταση δεν είναι στα χέρια των παικτών τουΠέτρου Μίχου, οι οποίοι απέχουν 2 βαθμούς (ουσιαστικά 3 καθώς σε ισοβαθμία υστερούν) από τον Παναργειακό και για να έχουν ελπίδες θα πρέπει να κερδίσουν την Ερμιονίδα, μιας και την ίδια ώρα η ομάδα του Άργους θα πάρει το τρίποντο υποδεχόμενη τον Κανάρη. 

Ο Αγρινιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σπύρο Μίχο που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ και ο Παπαζούδης δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή προερχόμενος από τραυματισμό. Οι γηπεδούχοι στους οποίους αγωνίζεται ο Άκης Μιχαλάκης μάχονται για την παραμονή τους και θέλουν μόνο νίκη.

Γ’ Εθνική

Κυριακή 3 Απριλίου

Σπάρτη – Βύζας
Καλαμάτα – Λεβάντε
Παναργειακός – Κανάρης
ΠΑΟ Βάρδας – Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α
Χαλκίδα – Μανωλάδα
Ερμιονίδα – Αιολικός (13.00)
Λουτράκι – Παναρκαδικός


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. Τσιντωντας