Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η περιφορά των επιτάφιων σε Νοσοκομείο και γηροκομείο Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Η καθιερωμένη τελετή περιφοράς του επιταφίου πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με τα επιτάφια του γηροκομείου Μυτιλήνης και του νοσοκομείου να συναντιούνται στην πύλη των επειγόντων περιστατικών.


Η καθιερωμένη τελετή περιφοράς του επιταφίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης παρουσία πολλών πιστών και εκπροσώπων τοπικών αρχών και ιερέων.

Η λειτουργία ξεκίνησε στις γύρω στις 2.30 μεσημέρι ενώ αμέσως μετά στις 3.30 το μεσημέρι έγινε η περιφορά στο προαύλιο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου στην πύλη των επειγόντων περιστατικών συναντήθηκαν τα δυο επιτάφια του γηροκομείου και του νοσοκομείου.

Την ξεχωριστή τελετή έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια η Μητρόπολη Μυτιλήνης για τους πιστούς  που οι γιορτές του Πάσχα τους βρίσκουν να νοσηλεύονται καθώς και τους εργαζόμενους στο ίδρυμα.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά ο επιτάφιος του νοσοκομείου δεν περιόδευσε μέσα στους θαλάμους για λόγους ασφαλείας λόγο έργων που γίνονται στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Επίσης για πρώτη φόρα στην περιφορά δεν ήταν ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κκ Ιάκωβος.

Το LesvosPost.com το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσω ενημέρωσης που είναι παντού παραβρέθηκε στην σεμνή τελετή περιφοράς των επιτάφιων και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα

















Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Επιμέλεια —Βίντεο, Φωτο: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)


Μπορείτε να μας στείλετε και τις δικές σας φωτογραφίες από τον Επιτάφιο της ενορίας σας στο lesvosPost@gmail.com  η στις ομάδες μας στο facebook LesvosPost.com και LesvosPost.com official