Με επιτυχία διοργανώθηκε το πασχαλινό bazaar του 6ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης- Ευχαριστήριο προς τους εκπαιδευτικούς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  6ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης, πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει ένα πασχαλινό bazaar, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για επισκευή και διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του σχολείου.


Το bazaar πραγματοποιήθηκε στις 20 – 21/4/16  στο Νηπιαγωγείο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε την αξιέπαινη βοήθεια και φιλότιμη συνεργασία που προσέφεραν σύσσωμες οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στο Σύλλογο γονέων. Δημιούργησαν και προσέφεραν  καταπληκτικές χειροτεχνίες τόσο με τους μαθητές όσο και κατ ιδίαν αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο πέραν του ωραρίου τους.

Διδάξαν στα παιδιά μας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία κι η ομαδική προσπάθεια για ένα κοινό στόχο, τη συντήρηση και τη βελτίωση του σχολείου τους. Αφιέρωσαν πολλά απογεύματα κι άνοιξαν τις  πόρτες του σχολείου σε όλους τους γονείς, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το σχολείο και να το νιώσουν δικό τους χώρο. Προσέφεραν πολύτιμη προσωπική εργασία, υλικά  και χρήματα από το υστέρημά τους.

Στόχος μας είναι να σας κοινοποιήσουμε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των εκπαιδευτικών του 6ου Νηπιαγωγείου Λέσβου, Ρένα Γεωμηλά (Προϊσταμένη ), Ελπίδα Κατσέλλη, Νίκη Κομβούτη και Αναστασία Μπομποτά και να τις ευχαριστήσουμε για το πολύτιμο εκπαιδευτικό έργο που προσφέρουν καθημερινά στα παιδιά μας. Αποτελούν πρότυπα και παραδείγματα προς μίμηση τόσο για τους μαθητές τους όσο και για την κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 6ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης.                                                        
Πρόεδρος : Βασιλική Σοφού Στάμου
Γραμματέας : Πατσατζάκη Ουρανία
Ταμίας  : Στεφανέλλη Σουλτάνα
Μέλη : Δήμητρα Κοπάνου
Μαρία Τζατζαλιάρη

Αφροδίτη Τσαγκαράκη