Ετοιμάζεται ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής | ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2016- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά, η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει, και μαζί της έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλονής, μια διοργάνωση του Α.Ο. Αρισβαίου Καλλονής!


Ήταν 27 Απρίλης 2014, όταν και ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής ήταν γεγονός. Πλέον, η διοργάνωση έγινε θεσμός και η Καλλονή είναι έτοιμη για 3η χρονιά να φιλοξενήσει δεκάδες αθλητές απο όλο το νησί, οι οποίοι θα τρέξουν, θα χαρούν και θα απολαύσουν τις διαδρομές!

Δέστε παπούτσια λοιπόν, εντείνετε την προετοιμασία σας, γιατί την Κυριακή 8 Μαΐου...έχουμε αγώνα! Για την ακρίβεια πολλούς αγώνες, μιας και ο Ημιμαραθώνιος Καλλονής περιλαμβάνει πολλές παράλληλες διαδρομές για τις ποικίλες ηλικίες αλλά φυσικά και δυνατότητες του καθενός!

Πέραν του αγώνα των 23 χιλιομέτρων, θα υπάρχουν παράλληλες διαδρομές των 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων αλλά φυσικά και διαδρομές για τα μικρά παιδιά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στην Καλλονή στις 20,21 και 22 Απρίλη το απόγευμα 6-8  στην πλατεία Καλλονής, όπως και το Σάββατο το πρωί 23 του μήνα, 11-1.

Επίσης εγγραφές θα πραγματοποιούνται και στην Μυτιλήνη την Παρασκευή 22 Απρίλη 6-9 το απόγευμα στο καφέ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ¨".

Τις επόμενες ημέρες θα δει το φως της δημοσιότητας και η προκήρυξη του αγώνα με τις ηλικίες, τις ακριβείς διαδρομές και τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Ο φετινός αγώνας, θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο νησί μας! 

Χορηγός επικοινωνίας του 3ου Ημιμαραθωνίου Καλλονής είναι και το LesvosPost.com!


Το LesvosPost.com είναι υποστηρικτής στην προσπάθεια ανάδειξης του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας.