Ο 18χρονος Αντώνης Τζανετέλλης από την Κ20 της Καλλονής….που δίνει μαθήματα ζωης και αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Ήταν μια γεμάτη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός γιόρταζε το 43ο πρωτάθλημα του. Ο Μάρκους Μπέργκ πέτυχε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδια. Στα Γιάννενα πανηγύριζαν τη νίκη στην Ξάνθη και την 6η θέση. Υπήρχαν πολλοί πρωταγωνιστές. Πολλά γεγονότα.


Όμως ουδείς παρατήρησε τον πραγματικό πρωταγωνιστή της Κυριακής. Έναν αθλητή ο οποίος έκανε την διαφορά. Μπορεί η ομάδα του να μη νίκησε. Για την ακρίβεια γνώρισε βαριά ήττα με 8-2. Και τι έγινε; Ναι ο πρωταθλητισμός σε απαιτεί και νίκες.

Όμως υπάρχει και ο αθλητισμός και η ζωή. Και ο Αντώνης Τζανετέλλης είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του σαββατοκύριακου. Και στον αθλητισμό και στην ζωή. Ο γεννημένος στις 9 Μαϊου του 1998 αγωνίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι στου Ρέντη.

Η Κ20 της Καλλονής αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Εβαλε την φανέλα με το «10» και μπήκε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο συλλόγων ήταν τεράστια. Είπαμε όμως. Μικρή σημασία έχει.

Ο Αντώνης Τζανετέλλης έδειξε τι σημαίνει αθλητισμός. Τι σημαίνει ζωή. Και πως μικρά προβλήματα που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά στην καθημερινότητά μας μπορούν να ξεπεραστούν πολύ πιο εύκολα από όσο πιστεύουμε.

Δείτε και τον Αντώνη. Δίχως να έχει το ένα του χέρι κάνει το... κομμάτι του σε αυτό που αγαπάει περισσότερο. Το ποδόσφαιρο. Και μάλιστα με επιτυχία. Και για να φοράει το 10 κάτι θα σημαίνει. Ένα μάθημα ζωής από τον 18χρονο Αντώνη. Μάθημα ονείρων. Πως όλα γίνονται πραγματικότητά εάν πραγματικά το θέλουμε...

πηγή:gazzetta.gr