Η φωτογραφία «viral» των αναγνωστών του LesvosPost.com «Παράθυρο στον Μόλυβο..!»- Από την Στυλιανή Κοτζαγκιόζη-Δείτε την

Αν και δεν ήταν μέσα στην ενότητα μας αυτό, σήμερα ανακοινώνουμε και μια φωτογραφία που έγινε “viral” στην σελίδα μας LesvosPost.com official .


Η φωτογραφία της εβδομάδας από τους αναγνώστες του Lesvospost.com που κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας αποσπώντας 217 like και 19 κοινοποιήσεις αλλά και πολλά θετικά σχόλια είναι η φωτογραφία με τίτλο «Παράθυρο στον Μόλυβο..!».

Ο Μολυβος θα είναι πάντα ένα από τα ποιο τουριστικά μέρη της Λέσβου και αυτός που θα κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρων της Ελλάδας.

Φωτο: Στυλιανή Κοτζαγκιόζη

Like στην σελίδα μας LesvosPost.com official: 217+

Ημν/α δημοσίευσης: 22 Μαρτίου 2016

Περίοδος φωτογραφία της ημέρας απο 18/03 εως 24/03

Δείτε την όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας LesvosPost.com official:

"Η φωτογραφία της ημέρας"- «Παράθυρο στον Μόλυβο..!»Φώτο: Στυλιανή Κοτζαγκιόζη…….
Καλό σας βράδυ… …....... Πόσα...
Δημοσιεύτηκε από LesvosPost.com official στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016



Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας» και «Η φωτογραφία της εβδομάδας» ..!


Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα δει τη φωτογραφία του με τα περισσότερα like δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

«Η φωτογραφία της ημέρας» 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή μετά τις 20:00 το βράδυ στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official (με τα πάνω από 6.200 μέλη θα δημοσιεύεται μια φωτογραφία από εσάς (με επιλογή δική μας ποια θα δημοσιεύεται κάθε φορά).
Η φωτογραφία θα δημοσιεύεται με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται.

«Η φωτογραφία της εβδομάδας»

Την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ πέρα από την ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official «Η φωτογραφία της ημέρας» , στο lesvospost.com θα δημοσιεύεται με ξεχωριστό άρθρο «Η φωτογραφία της εβδομάδας», που θα προέρχεται από τις δίκες σας φωτογραφίες  της ημέρας. 

Η φωτογραφία της ημέρας με τα περισσότερα like θα γίνεται «Η φωτογραφία της εβδομάδας» μέσα στο lesvospost.com με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται. Στην «φωτογραφία της εβδομάδας» θα αναφέρεται και η ημερομηνία που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα μας αλλά και τα Like που έχει πάρει.

Για να δούμε ποιος θα έχει τα ποιο πολλά LIKE…..

Για ακόμα μία φορά το LesvosPost.com ανοίγει για τους αναγνώστες του.

Στείλτε μας τη δική σας "φωτογραφία της ημέρας" και διεκδικείστε το δικό σας δημοσίευμα στο LesvosPost.com με το ονοματεπώνυμο και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή .
Στείλτε τη δική σας φωτογραφία, με το σχόλιο και το ονοματεπώνυμο σας με θέμα "Η φωτογραφία της ημέρας".

Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:lesvospost@gmail.com  ή μέσω facebook: https://www.facebook.com/LesvosPost/timeline