Το TEDxUniveristyoftheAegean ενώνει τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο- Χορηγός επικοινωνίας AEGEAN MEDIA

H Μυτιλήνη σε ρυθμούς TEDxUniversityoftheAegean.


Εσύ πως θα αντιδρούσες;

Η ομάδα του TEDxUniversityoftheAegean οργανώνει σε συνεργασία με το θεατρικό σωματείο “ΠΡΟΒΑ”, το Pre-Event του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 από τις 12:00 στην οδό Ερμού.

Εκεί θα μπορέσετε να πάρετε μία μικρή γεύση από το θέμα “Fight or Flight” του φετινού event μέσα από διαδραστικά σκετς και πολλές εκπλήξεις. Το θεατρικό σωματείο “ΠΡΟΒΑ” είναι μία φοιτητική ομάδα που δραστηριοποιείται από το 1997 στη Μυτιλήνη και με έναν ενδιαφέρον τρόπο θα σας χαρίσει μια Fight or Flight εμπειρία.

Στην προσπάθεια του TEDxUniversityoftheAegean να ενώσει τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνεται το pre-event στη Μυτιλήνη που θα σηματοδοτήσει την εμφάνιση του 2ου TEDxUniversityoftheAegean στις 9 Απριλίου στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να μας φέρει όλους πιο κοντά στο πνεύμα της διάδοσης ιδεών που αξίζει να ακουστούν και να μας προετοιμάσει για το επερχόμενο συνέδριο το οποίο θα προβληθεί και στην Μυτιλήνη με live streaming και ελεύθερη είσοδο στο Ενιαίο και Πειραματικό Λύκειο.H Σάμος σε ρυθμούς TEDxUniversityoftheAegean.

Εσύ πως θα αντιδρούσες μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα;

Η ομάδα του TEDxUniversityoftheAegean οργανώνει το Pre-Event του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 από τις 12:00 στην πλατεία Βαλασκάτζη στο Καρλόβασι της Σάμου.

Εκεί θα μπορέσετε να πάρετε μία μικρή γεύση από το θέμα “Fight or Flight” του φετινού event μέσα από διαδραστικές δραστηρίοτητες με το experience box που ταξιδεύει απο τη Σύρο, στη Σάμο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη. Στο χώρο θα σας περιμένει ένα δίλημμα στο οποίο θα κληθείτε να πάρετε απόφαση στα πλαίσια του θέματος του συνεδρίου, παράλληλα με την εικαστική παρέμβαση της Ραφαηλίας Φιλιππάκη  που σε συνδυασμό θα σας χαρίσουν μία Fight or Flight εμπειρία.

Στην προσπάθεια του TEDxUniversityoftheAegean να ενώσει τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνεται το pre-event στη Σάμο που θα σηματοδοτήσει την εμφάνιση του 2ου TEDxUniversityoftheAegean στις 9 Απριλίου στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να μας φέρει όλους πιο κοντά στο πνεύμα της διάδοσης ιδεών που αξίζει να ακουστούν και να μας προετοιμάσει για το επερχόμενο συνέδριο το οποίο θα προβληθεί και στην Σάμο με live streaming και ελεύθερη είσοδο στο κτήριο της Εμπορικής Σχολής.H Χίος σε μυστηριώδεις ρυθμούς TEDxUniversityoftheAegean.

Εσύ θα μπορέσεις να λύσεις τους γρίφους και να ξεφύγεις;

Η ομάδα του TEDxUniversityoftheAegean σε συνεργασία με την MindTrap οργανώνει το Pre-Event του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 από τις 11:00 έως τις 16:00 στα δωμάτια μυστηρίου της MindTrap στην Χίο με είσοδο ελεύθερη.

Εκεί θα μπορέσετε να πάρετε μία μικρή γεύση από το θέμα “Fight or Flight” του φετινού event μέσα από διαδραστικές δραστηρίοτητες στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με γρίφους και μυστήριο της MindTrap. Για 30 λεπτά ομάδες των 5-6 ατόμων θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία και να ξεκλειδώσουν την Fight or Flight εμπειρία.

Στην προσπάθεια του TEDxUniversityoftheAegean να ενώσει τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνεται το pre-event στη Χίο που θα σηματοδοτήσει την εμφάνιση του 2ου TEDxUniversityoftheAegean στις 9 Απριλίου στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να μας φέρει όλους πιο κοντά στο πνεύμα της διάδοσης ιδεών που αξίζει να ακουστούν και να μας προετοιμάσει για το επερχόμενο συνέδριο το οποίο θα προβληθεί και στην Χίο με live streaming και ελεύθερη είσοδο στο ίδρυμα Μαρία Τσάκος.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μαζί με την παρέα σου και να βιώσεις την πιο έντονη Fight or Flight εμπειρία συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:


Χορηγός επικοινωνίας AEGEAN MEDIA