Ξαναγεννιέται «μέσα από τις στάχτες» το Phoenix tattoo studio- Επίσημο Opening με πολλές εκπλήξεις στις 31/03-18:00 (Ερμού 220-Μυτιλήνη)

«Μέσα από τις στάχτες» ξαναγεννιέται το Phoenix tattoo studio

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο Opening στο Phoenix tattoo studio την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 18:00, το οποίο καταστράφηκε από εμπρησμό στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς μέσα σε λίγες μέρες οι ιδιοκτήτες του, με τη βοήθεια πολλών υποστηρικτών, κατάφερε να αποκαταστήσει τις ζημιές και να δώσει και πάλι ζωή στο Phoenix studio tattoo.

Το μεγάλο Opening με σύνθημα «COMING STRONGER”

To Phoenix tattoo studio κάνει πάρτι εγκαινίων και σας προσκαλεί όλους να γιορτάσετε μαζί του την μεγάλη επιστροφή…. Το πάρτι θα έχει πολλές εκπλήξεις με dj music, μπουφέ….. και ένα μοναδικό extreme dance fire show

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ: 18:00 μ.μ

ΕΡΜΟΥ 220- ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Phoenix tattoo studio

Ένα όνομα μια ιστορία . 10 χρόνια τώρα το καταξιωμένο Phoenix studio tattoo στην Μυτιλήνη συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο των tattoo (δερματοστιξίας) και του  piercing .

Πλήρες ανακαινισμένο ,με όλες τις νόμιμες υγειονομικές προδιαγραφές. Οι χώροι μας κατάλληλα διαμορφωμένοι σας περιμένουν για το νέο σας tattoo και όχι μόνο.

Με συνδυασμό την υψηλή τέχνη και τις  προσιτές τιμές.

Ελάτε να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε και να σας κατατοπίσουμε για το καινούριο σας tattoo η Piercing 

Με 3(!) artists στο δυναμικό, το στούντιο του Phoenix έχει φιλοξενήσει (και φιλοτεχνήσει) πάνω σε δεκάδες Έλληνες celebrities/καλλιτέχνες/αθλητές.

Εξοπλισμός

Το Phoenix tattoo studio είναι ένας από τους πιο εξοπλισμένους χώρους όσον αφορά την τέχνη του tattoo και όχι μόνο.

Ασφάλεια

Βασική αρχή του studio είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής που υπαγορεύουν οι αρμόδιες αρχές.

Ποικιλία

Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια έτοιμα ή κατά παραγγελία, όπως επίσης να διορθώσετε ή και να καλύψετε ένα παλιότερο tattoo.

Γνωρίστε μας !

Artist Sakis(Σακης Μπαγκος)  με πάνω από 15 χρόνια πείρα πάνω στα τατουάζ και το piercing  σας εγγυάται  το αποτέλεσμα τις τέχνης του πάνω στο σώμα σας.

Artist DS Dimitris(Δημητρης Σκορδας) ενας γρήγορα ανερχόμενος ταλαντούχος καλλιτέχνης στον χώρο των τατουάζ τα τελευταία 3 χρόνια

Artist  Ζωη (Ζωη Σκορδα) εξειδικευμένη στα ημι-μονιμα  ,μόνιμα τατουάζ  φρυδιών – περίγραμμα ματιών , περίγραμμα- γέμισμα  χειλιών αλλά και για ιατρικούς λόγους. Πχ κάλυψη διχρωμίας ,κηλίδων κτλ.

Θα μας βρείτε στην Ερμού 220 ( παλιά αγορά) και στα τηλέφωνα 2251046961 6942234006, 6942409727

Διεύθυνση: Ερμού 220
Πόλη: Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 2251046961

Facebook: Phoenix Mytilini Tattoo

Υπηρεσίες: Tattoos, Body Piercing, Ημιμόνιμο-μόνιμο μακιγιάζ